اخبار فوری

پی‌پل از استیبل کوین PYUSD برای پرداخت‌های جهانی استفاده می‌کند

به گزارش بلومبرگ (Bloomberg)، پی پل (PayPal) در حال آماده‌سازی فرآیندهای ادغام استیبل‌ کوین خود، پی پل یواس‌دی (PYUSD)، در محصولات بیشتری است.

این شرکت قصد دارد PYUSD را از طریق هایپروالت برای پرداخت‌های جهانی در دسترس قرار دهد و امیدوار است تا نیمه اول سال ۲۰۲۵ این امکان را فراهم کند.

پی‌پل در تلاش است تا PYUSD را به عنوان گزینه پرداخت برای بیش از ۲۰ میلیون فروشنده جهت پرداخت به تأمین‌کنندگان در داخل و خارج از آمریکا، در دسترس قرار دهد.

الکس کریس (Alex Chriss)، مدیرعامل پی‌پل، تأکید کرد که این اقدام، مفهوم بلاک‌ چین را به واقعیت نزدیک‌تر می‌کند. پی‌پل اولین بار در اوت ۲۰۲۳ استیبل‌ کوین خود را در بلاک‌ چین‌های سولانا و اتریوم راه‌اندازی کرد و اخیراً آن را در اکوسیستم کاردانو نیز در دسترس قرار داده است.

منبع خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا