تیکاگو‌

منوی غذایی عصر حجر؛ اجداد ما چه چیزی جز گوشت کباب می‌کردند؟

به گزارش تیکاگو به نقل از کجارو

یافته‌های جدید باستان‌شناسی در شمال آفریقا، باورهای قدیمی درباره نحوه تغذیه انسان‌های ماقبل تاریخ را تغییر می‌دهد. پژوهشگران در غاری در مراکش بقایای سوخته‌ای از گیاهان خوراکی را پیدا کردند که ثابت می‌کند اجداد ما هزاران سال پیش از اختراع کشاورزی، هنر آشپزی را می‌دانستند. (ancientorigins)

دانشمندان تا پیش از این تصور می‌کردند انسان‌های دوره پارینه سنگی انرژی خود را عمدتا از چربی و پروتئین حیوانی تامین می‌کردند؛ اما کاوش‌ها در غار کبوترها (Grotte des Pigeons) واقع در مراکش نشان می‌دهد ساکنان این منطقه حدود ۱۵٬۰۰۰ سال پیش، رژیم غذایی خود را با انواع گیاهان وحشی کامل می‌کردند.

سنگ آسیاب باستانی  همراه با دانه‌های غلات

عکاس: José-Manuel Benito Álvarez / www.ancient-origins.net

بررسی‌های آزمایشگاهی روی دندان‌های فسیل‌شده و بقایای گیاهی، حقایق جالبی را آشکار می‌کند. این انسان‌ها از بلوط، دانه کاج، پسته وحشی و جو دوسر تغذیه می‌کردند. نکته شگفت‌انگیز اینجا است که آن‌ها این گیاهان را به صورت خام نمی‌خوردند؛ بلکه با آسیاب کردن، خیساندن و پختن، تلخی آن‌ها را می‌گرفتند و هضمشان را آسان می‌کردند. حتی آثار پوسیدگی دندان در این فسیل‌ها، مصرف بالای کربوهیدرات را تایید می‌کند.

این کشف ثابت می‌کند که انسان‌های اولیه تنها شکارچیانی وابسته به گوشت نبودند، بلکه دانش کافی را برای شناسایی و فرآوری گیاهان مغذی داشتند.

شکارچی-گردآورنده در حال پختن گوشت بر روی آتش درون غار

عکاس: نامشخص / www.ancient-origins.net

نظرتان درباره این کشف در عصر پارینه سنگی چیست؟ نظرات خودتان را با ما و دیگر خوانندگان کجارو در میان بگذارید.

منبع عکس کاور: Getty Images | عکاس: Gorodenkoff

منبع

مطالب مشابه را ببینید!