مصرف دوباره روغن آشپزی باعث این بیماریهای خطرناک میشود
به گزارش تیکاگو به نقل ازسلامت نیوز

به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری، استفاده دوباره از روغن پختوپز ممکن است طبیعی بهنظر برسد و بیشتر برای جلوگیری از هدررفتن روغن انجام میشود، اما بهگفته کارشناسان بهداشت، استفاده مجدد از روغن پختوپز برای چندین بار ممکن است فکر خوبی نباشد.
گرمکردن و استفاده دوباره از یک روغن برای چندین بار ممکن است منجر به مشکلات جدی برای سلامتی شود؛ نتایج تحقیقات در مجله تغذیه و متابولیسم، روغنهای دوباره گرم شده را به افزایش استرس اکسیداتیو و نشانگرهای التهابی مرتبط میکند.
یک مطالعه روی موشها نشان داد که مصرف طولانی مدت روغن، تخریب عصبی را تسریع میکند و نشانگرهای سلامت مغز بهدلیل تجمع مواد سمی رو به وخامت میروند.
خطرات مرتبط با انسان شامل مشکلات قلبی و عروقی ناشی از عدمتعادل کلسترول، آسیب کبدی، فشار خون بالا، آلزایمر و سرطانهایی مانند سرطان سینه و روده بزرگ میشود.





