به گزارش خبرآنلاین از مازندران، سردار محمد زهرایی در نشستی خبری در ساری اظهار داشت: توسط کنشگران و گروههای جهادی مازندران طی ۸۰ روز از آغاز جمعآوری کمک مردمی به مقاومت در طرح لبیک یا امام، به دلیل برنامههای مدون و تلاش و همدلی، مبلغ ۲۷ میلیارد تومان کمک نقدی جمعآوری کرد که در سراسراستانها درکشوررتبه نخست را به خود اختصاص داده است
وی افزود: در طرح «لبیک یا امام» بعد ازعملیات مقاومت فلسطین در طوفانالاقصی و اتفاقاتی ناگواری که برای مردم غزه افتاد، این طرح از سوی سازمان بسیج مستضعفین به صورت مردم پایه توسط کنشگران و گروههای جهادی آغاز وسپس با شکل گیری قرارگاه شهید شاکری برای بازسازی، مرمت مسکن، راه، مساجد و معابرمدرسه بیمارستان و کمک به مردم مظلوم و آسیب دیده فلسطینی تشکیل شد. مردم حماسه ساز دیار علویان در پویش «لبیک یا امام» عنوان نخست کشور را کسب و در قالب «ایران همدل» تاکنون حدود ۲۷ میلیارد تومان نقدی و غیرنقدی به مردم غزه اهدا نمود.
وی با بیان اینکه ۶۲ هزار گروه جهادی در کشور داریم، افزود: ۳۰ هزار گروه جهادی پایگاه محور، محله محور و مسجد محور در کشور وجود دارد که از این تعداد، ۲ هزار گروه جهادی ویژه هستند که منتظر حمایت نمانده و پروژه را معطل بودجه نمیکنند. ۳۰ هزار گروه جهادی دیگر یا عادی هستند یا فعال این ۳۰ هزار گروه جهادی همه تخصصی هستند.
این مسئول درباره نحوه ورود به گروههای جهادی، گفت: گروه ابتدا در سامانه اطلس ثبت نام میشود بعد از مدتی مجوز و حساب حقوقی میگیرد و بعد از گذشت زمانی از فعالیت خود از عادی به فعال تبدیل و پس از دریافت گواهی صلاحیت اگر تعداد افراد گروه ۵۰ نفر باشند و بتوانند در یک منطقه مستقر شوند و با مردم آن منطقه زیست کنند، به گروه ویژه ارتقا پیدا میکنند.
وی گفت: باید تنور کمک به جبهه مقاومت و مقابله با استکبار گرم بماند، افزود: مردم ایران ثابت کردند در این تنگنای اقتصادی با بصیرت و نوعدوستی و احساس همدردی، در میدان هستند.
زهرایی افزود: دولت چهاردهم که روی کار آمد، علاوه بر پیگیری اقدامات سابق مثل طرح بسیج آبرسانی روستایی با آب سالم و پایدار، تاکنون ۲ هزار و ۱۰۰ روستا از آب شرب پایدار متنعم شدند. همچنین طرحی را در دولت شهید رئیسی با عنوان «از آبخیز تا جالیز» شروع کردیم که پس از شهادت شهید رئیسی نیز در دولت چهاردهم ادامه یافت و تاکنون بیش از ۹۰۰ پروژه به اتمام رسیده است و ۴۰۰ رشته قنات در این مدت کوتاه به بهرهبرداری رسید.در طرح ساخت ۴۰ هزار مسکن با کمک بنیاد مسکن و کمیته امداد امسال در نظر داریم ۲۰ هزار مسکن مددجویی افتتاح کنیم.
وی تصریح کرد: ۱۹ میلیون متر مربع راه روستایی در یک سال افتتاح شد و ۵ هزار کیلومتر روستاهای استان آسفالت ندارد. استان مازندران در راه روستایی بسیار ضعیف است و فاصله معناداری با دیگر استانها دارد.