تیکاگو‌

قسمت دوم گیم‌شو «گل یا پوچ» سرشار از هیجان و استرس بود | غوغای رشتی‌ها

به گزارش تیکاگو به نقل از فیلم نیوز

قسمت دوم از فصل دوم گیم‌شو «گل یا پوچ» یک شگفتانه بزرگ بود که در آن شاهد یک رقابت نفس‌گیر بین دو گروهی بودیم که تبحر خاصی در این بازی داشتند، اما در این میان گروه «احسانگر» که از بچه‌های شهر رشت بودند با بازی فوق‌العاده خود، شور و هیجانی مضاعف به این قسمت دادند.

به گزارش فیلم‌نیوز، قسمت دوم از فصل دوم گیم‌شو «گل یا پوچ» را می‌توان یکی از بهترین قسمت‌های هر دو فصل این برنامه تا به اینجا معرفی کرد.

در این قسمت گروه «احسانگر» و «نظری» که تبحر خاصی در بازی «گل یا پوچ» داشتند با هم رقابت کردند. گروه «احسانگر» که همگی از شهر رشت بودند ،در این بازی تواستند با تکنیک‌های منحصر بفردی که در پنهان کردن «گل» داشتند مخاطب را شگفت‌زده کنند.

در این گروه جوانی حضور داشت به نام «صادق» که نقش «سیاه باز» را در گروه برعهده داشت. او در طی این بازی تکنیک‌های منحصربفردی در پنهان کردن گل از خودش ارائه داد که در نوع خود بی‌نظیر بود. یکی از تکنیک‌های او دوربین بود که در این تکنیک او در حالیکه دست‌هایش را به شکل دوربین روی چشمش گذاشته بود اقدام به پنهان کردن گل کرد. نکته قابل توجه اینجا بود که در این دست  او گل را در اختیار داشت و با وجود استفاده از این تکنیک خاص بازهم اعضای گروه مقابل نتوانستند تشخیص بدهند که «گل» دست اوست.

قسمت دوم گیم‌شو «گل یا پوچ» سرشار از هیجان و استرس بود در قسمت دوم «گل یا پوچ» دو گروه شرکت کننده به خصوص گروه بچه‌های رشت تبحر خاصی در پنهان کردن گل داشتند.

گروه بچه‌های رشت در حالیکه بازی را در اختیار داشتند و مسابقه به شکل یک‌طرفه به نفع آن‌ها در جریان بود، «گل» را از دست دادند و بعد از این نوبت به گروه «نظری» رسید که تکنیک‌های ناب خودشان در پنهان کردن «گل» را به رخ حریف بکشانند. در جمع گروه نظری جوان هجده ساله‌ای ملقب به «علی کوچولو» حضور داشت که او هم توانست با تکنیک‌های نابش در پنهان کردن گل و همچنین انجام یک بازی روانی مثبت جریان مسابقه را به نفع گروهش تغییر دهد.

این مسابقه با حضور این دو گروه در نهایت به یک رقابت نفس‌گیر و جذاب تبدیل شد. در این میان باید اشاره‌ای هم به اجرای صابر ابر داشته باشیم که با خونسردی کامل، کنترل رقابت را در دست گرفت. سکوت‌های به موقع ، تذکرهای به‌جا و همراهی‌های به‌اندازه‌اش با اعضای هر دو گروه موجب شد تا مخاطب شاهد یک رقابت سالم و زیبا باشد.

گیم‌شو «گل یا پوچ» با مشاوره هنری تینا پاکروان و تهیه‌کندگی علی اسدزاده یکشنبه‌ها به شکل اختصاصی از پلتفرم «فیلیمو» منتشر می‌شود.

منبع

مطالب مشابه را ببینید!