اخبار سیاسی

علم الهدی درباره شب یلدا: کسانی که در این شب گناه می کنند در زندگی‌شان شومی و نکبت به بار می آورند/ نباید دین را ابزاری برای مدیریت مردم قرار دهیم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید احمد علم الهدی در خطبه‌های نماز جمعه امروز مشهد در حرم رضوی با بیان این که یلدا عظمت دادن به خانواده و ریشه های آن است گفت: در طولانی تربن شب سال افراد به دور ریشه های خانواده که پدربزرگ ها و مادربزرگ ها هستند جمع می شوند و در این شب به سنت صله رحم و اهمیت دادن به خانواده که مورد تاکید اسلام است عمل می کنند.

بنابر روایت ایرنا، او افزود: در تمدن ایرانیان، مسایل عاطفی و فطری رعایت شده که سنت شب یلدا یکی از اصول سنتی ایرانی است که این سنت یک ارزش تمدنی برای اهمیت دادن به خانواده است.

وی ادامه داد: کسانی که در این شب به جای بودن در کنار خانواده به گناه می پردازند در زندگی شان شومی و نکبت به بار می آورند اما کسانی که این شب را در محفل خانواده سپری می کنند برایشان خیر و برکت به همراه دارد.

امام جمعه مشهد گفت: بزرگترین امتیاز وجود حضرت فاطمه(س)، جامعیت آن حضرت است یعنی زهرای اطهر وجود مقدسی است که در هر بعدی از ابعاد زندگی چه در عرصه های سیاسی و مقاومت و چه در مسایل اخلاقی و انسانی و خانوادگی اسوه ای بی نظیر است.

علم الهدی افزود: فاطمه(س) در کنار اسوه بودن در همه مسایل، یک اصلی را برای ما ثابت می کند و آن این است که در خانواده، زن، محور است و آنچه در زندگی انسانی اصالت دارد مساله خانواده است و پیامبر در این خصوص می فرمایند هیچ بنایی در نزد خدا محبوب تر از ازدواج و تشکیل خانواده نیست.

وی ادامه داد: محور زندگی و حیات انسان، خانواده است و خانواده، جایگاه مهر و محبت و گرمای عشق و محل تحقق آرزوها و آرمان هاست و در زندگی خانوادگی، محور، زن است.

امام جمعه مشهد با اشاره به این که ۲ اصل در خصوص خانواده وجود دارد و آن این است که خانواده هم آرامشگاه و هم پرورشگاه است گفت: کارگردان اصلی و هنرنمای جدی و قهرمان اصلی میدان آرامشگاه و پرورشگاه خانواده زن است و امام علی در این خصوص می فرمودند من هروقت وارد خانه می شوم و فاطمه را می بینم آرامش کامل پیدا می کنم.

علم الهدی افزود: زن با داشتن ۲ خصیصه آرامش بخشی و امکان تربیت و پرورش دهندگی می تواند امکان تعالی مرد را فراهم کند.

وی ادامه داد: اگر بناست مدیریت جامعه را بر عهده بگیریم ابتدا بایست دین مردم را مدیریت کرد بعد به سایر مسایل پرداخت نه این که دین را ابزاری برای مدیریت مردم قرار دهیم.

۲۹۲۱۹

منبع خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا