بر اساس یک مطالعه جدید، افراد در سن ۴۵ سالگی به بالاترین سطح سلامت و شادی خود میرسند.
در این پژوهش، ۷۶ درصد از شرکتکنندگان ۴۰ تا ۵۹ ساله اظهار داشتند که در میانسالی، یک جهش مثبت را تجربه کردهاند که در آن احساس شادی و سلامتی بیشتری نسبت به قبل داشتهاند.
نتایج این نظرسنجی نشان میدهد که ۴۵ سالگی به عنوان سنی طلایی برای این تغییرات مثبت شناخته شده است.
حدود ۵۷ درصد از افراد ۴۰ تا ۵۹ ساله معتقدند که نگاه منفی به دوران میانسالی دیگر قدیمی شده و جای خود را به دیدگاهی مثبت داده است.
شرکتکنندگان در این تحقیق، نشانههای شکوفایی در میانسالی را اقداماتی مانند ثبتنام در باشگاه ورزشی (۲۴ درصد)، یادگیری زبان جدید (۱۴ درصد)، انجام مدیتیشن (۱۳ درصد) و سفر کردن (۱۰ درصد) عنوان کردند.
برخی دیگر نیز انجام یوگا (۱۳ درصد)، پیادهروی در طبیعت (۱۲ درصد)، انجام فعالیتهای داوطلبانه برای امور خیریه (۱۱ درصد) و حتی مهاجرت به یک کشور دیگر (۶ درصد) را از راههای حفظ شادابی و سلامت در سنین بالای ۴۰ سال دانستهاند.
به طور کلی، ۵۴ درصد از افراد تأکید دارند که پس از ورود به دهه ۴۰ زندگی، مراقبت از ذهن و بدن اهمیت بیشتری پیدا میکند و یکچهارم از میانسالان معتقدند که شروع روز با عادتهای سالم، تأثیر زیادی بر احساس خوب آنها دارد.
همچنین، این مطالعه نشان داده که ۳۲ درصد از افراد ۴۰ تا ۵۹ ساله نسبت به قبل توجه بیشتری به تغذیه خود دارند و سعی میکنند ویتامینها و مواد مغذی مورد نیاز بدنشان را در رژیم غذایی خود بگنجانند.
لورین راثول، مدیر برند Weetabix که این نظرسنجی را با مشارکت ۲,۰۰۰ نفر از افراد ۴۰ تا ۵۹ ساله انجام داده، بیان کرده است:
فرقی نمیکند که در چه سنی تصمیم به ایجاد تغییرات مثبت در سبک زندگی خود بگیرید، هدف ما این است که انتخابهای سالم را برای همه آسانتر و در دسترستر کنیم.