بانک

حرکت مشکوک دیگر در فضای ارزهای دیجیتال

به گزارش کلیک طبق گزارش سرتیک (Certik)، طی یک تراکنش، حدود ۴۹.۵ میلیون دلار از یک قرارداد تأییدنشده در شبکه اتریوم (ETH) منتقل شده است.

تنها چند روز پس از حمله هکری شوکه‌کننده به صرافی بای‌بیت (Bybit)، یک حرکت مشکوک دیگر در فضای ارزهای دیجیتال شناسایی شده است. طبق گزارش سرتیک (Certik)، طی یک تراکنش، حدود ۴۹.۵ میلیون دلار از یک قرارداد تأییدنشده در شبکه اتریوم (ETH) منتقل شده است.

هفته گذشته در بزرگ‌ترین حمله هکری تاریخ حوزه کریپتو، حدود ۱.۴۶ میلیارد دلار از بای‌بیت سرقت شد. حالا این انتقال مشکوک در شبکه اتریوم، دوباره بازار ارزهای دیجیتال را در وضعیت هشدار قرار داده است.

در گزارش‌های تکمیلی مشخص شد که بانک استیبل‌کوین اینفینی (Infini) امروز دوشنبه هدف این حمله قرار گرفته و ۴۹.۵ میلیون دلار استیبل‌کوین USDC از این پلتفرم سرقت شده است.

سپس، این وجوه به استیبل‌کوین دای (DAI) تبدیل شده، هکر با این وجوه ۱۷۶۹۶ اتریوم (ETH) خریده و آن‌ها را به یک کیف پول جدید منتقل کرده است. این تراکنش‌ها توجه بازار را به خود جلب کرده و تحت نظارت مداوم قرار دارند.

پس از این حمله، درخواست‌های برداشت از اینفینی به ۵۰۰ هزار دلار رسید که همگی پردازش شدند و این پلتفرم توانست تعهد خود به کاربران را به نمایش بگذارد.

در ابتدا مشخص نبود که این انتقال ناشی از فعالیت یک نهنگ است یا یک حمله هکری، اما سرتیک تأیید کرد که این اقدام یک هک بوده است. این حادثه الگوی مشابهی با حملات بزرگ قبلی، مانند هک ۱.۴۶ میلیارد دلاری بای‌بیت دارد.

هفته گذشته، در این حمله که با استفاده از روش‌های مهندسی اجتماعی انجام شد، توکن‌های مختلفی به سرقت رفتند.

اگرچه اکوسیستم اتریوم از نظر امنیتی قوی است، اما همچنان با خطراتی مثل آسیب‌پذیری قراردادهای هوشمند، حملات ۵۱ درصدی و نقص‌های امنیتی کیف پول‌ها روبه‌رو است. این انتقال ۴۹.۵ میلیون دلاری نشان می‌دهد که هکرها همچنان می‌توانند از این نقاط ضعف سوءاستفاده کنند.

برای حفظ امنیت، کاربران باید از کیف پول‌های معتبر استفاده کنند، مراقب حملات فیشینگ باشند و تراکنش‌ها را به‌دقت بررسی نمایند. توسعه‌دهندگان نیز باید امنیت قراردادهای هوشمند را ارتقا دهند تا از وقوع حملات مشابه در آینده جلوگیری شود.

 

منبع خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا