تیکاگو‌

تکذیب شایعه بازداشت مدیرعامل مؤسسه اعتباری ملل

به گزارش تیکاگو به نقل از اقتصاد آنلاین

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از شمانیوز ، از روز گذشته برخی رسانه‌ها و صفحات شبکه‌های اجتماعی خبرهایی با موضوع «بازداشت مدیرعامل مؤسسه اعتباری ملل» منتشر کردند؛ موضوعی که بازتاب زیادی نیز در فضای مجازی داشت.

یک منبع آگاه در این مؤسسه در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، با رد این شایعات اعلام کرد فردی که نام او در این خبرها دیده می‌شود، مدیرعامل سابق ملل بوده و در حال حاضر هیچ مسئولیتی در این مؤسسه بر عهده ندارد.

وی افزود: برای این فرد در دادگاه مرتبط پرونده قضایی تشکیل شده و روند رسیدگی طبق روال قانونی ادامه دارد، اما ارتباطی با مدیریت کنونی مؤسسه ندارد.

طبق اعلام این منبع، در حال حاضر هیئت سرپرستی بانک مرکزی مسئولیت اداره مؤسسه اعتباری ملل را بر عهده گرفته و فعالیت‌ها مطابق چارچوب‌های نظارتی پیش می‌رود.

این مقام آگاه از رسانه‌ها خواست در انتشار اخبار مربوط به مسائل مالی و بانکی، دقت لازم را در استناد به منابع رسمی رعایت کنند تا از ایجاد نگرانی در میان سپرده‌گذاران جلوگیری شود.

منبع

مطالب مشابه را ببینید!