اخبار بین‌الملل > خاورمیانه

العربی الجدید جزئیات تماس آمریکا با حماس را فاش کرد

به گزارش خبرآنلاین، به نقل از ایسنا، یکی از رهبران جنبش حماس در مصاحبه با سایت العربی الجدید گفت: ما مذاکراتی در دو هفته قبل با فرستاده آمریکا داشتیم. مذاکرات در مورد آزادی اسیرانی بود که تابعیت آمریکایی دارند. اسیرانی که در مورد آنها صحبت شد همگی، نظامی بوده و تعدادشان دست کم ۴ تن است.

وی عنوان داشت: مذاکرات با فرستاده آمریکا بعد از درخواست واشنگتن به نشانه حسن نیت انجام شد و این مذاکرات به مسائل دیگر نپرداخت.

این رهبر حماس خاطرنشان کرد که جنبش حماس صحبت در مورد یک توافق فراگیر برای توقف جنگ را مطرح کرد.

در همین راستا، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی تصریح کرد: آمریکایی‌ها به جنبش حماس اعلام کرده‌اند که آنها بر اسرائیل برای مذاکرات در مورد مرحله دوم توافق اعمال فشار می‌کنند.

در همین خصوص، روزنامه عبری یسراییل هیوم گزارش داد که تل آویو نسبت به مذاکرات مستقیم دولت آمریکا با حماس بسیار نگران است.

در همین حال، کنسول رژیم صهیونیستی در نیویورک گفت: اگر مذاکرات آمریکا و حماس به بازگشت تمامی اسیران منجر شود، ما خرسند خواهیم بود.

یدیعوت آحارونوت نیز از یک منبع سیاسی نقل کرد: در صورت آزادی اسیران توسط حماس، هدف تماس‌های آمریکا و حماس رفتن به مرحله دوم توافق آتش بس است.

این روزنامه از منابع نقل کرد، دولت آمریکا خواهان آزادی یک اسیر زنده و جسدهای ۴ فرد که تابعیت آمریکایی داشتند، است.

یدیعوت آحارانوت گزارش داد: اسرائیل تمایلی نسبت به تماس‌های آمریکا با حماس ندارد و نسبت به تحقق نتایج این تماس‌ها تردید دارد.

315 315

منبع خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا