اخبار استان ها > سمنان

اعلام جزئیات چهارمین موکب مهدوی دانشگاه آزاد اسلامی سمنان در مسیر پیاده‌روی حرم تا جمکران

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،حجت الاسلام حسین ابوالفضلی در گفتگویی با تأکید بر نقش برجسته دانشگاه آزاد اسلامی در اجرای این برنامه اظهار کرد: این موکب که در عمود ۵۷ بلوار پیامبر اعظم(ص) شهر مقدس قم برپا می‌شود، مأموریتی است که به طور ویژه به استان سمنان محول شده است.

هدف از این اقدام، ارائه خدمات فرهنگی، تکریم زائران و تبیین ارزش‌ها و مبانی مهدویت است.

دبیر دبیرخانه مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان هدف از این اقدام را معرفی ظرفیت های علمی، فرهنگی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه مهدویت به راهپیمایان و عاشقان حضرت مهدی (عج) و ارایه خدمات فرهنگی در کنار آن بیان کرد.

وی از حضور کاروان‌های زیارتی متشکل از کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور در مراسم پیاده‌روی حرم تا جمکران خبر داد و تصریح کرد: استان‌های گیلان، اصفهان، قم، خراسان رضوی و تهران نیز به‌صورت مستقیم در برپایی این موکب همکاری دارند.

ابوالفضلی گفت: این موکب در قالب شش غرفه تخصصی به زائران و راهپیمایان خدمات ارائه خواهد کرد. غرفه «رسانه مهدوی» به انعکاس اخبار و رویدادهای موکب پرداخته و با بهره‌گیری از تیم رسانه‌ای، تولید محتوای خبری، گزارش‌های تصویری، پخش زنده برنامه‌ها و گفت‌وگوهای کارشناسی را انجام خواهد داد.

وی ادامه داد: غرفه «کودک و نوجوان (سما)» با هدف آشنایی نسل آینده با مفاهیم مهدویت، برنامه‌هایی ویژه شامل قصه‌گویی، نقاشی، مسابقات فرهنگی و کارگاه‌های آموزشی را ارائه می‌کند. این بخش به‌طور ویژه بر مخاطبان کودک و نوجوان تمرکز دارد و تلاش می‌کند مباحث مهدوی را با زبانی ساده و جذاب منتقل کند. ابوالفضلی همچنین به راه اندازی غرفه «پاسخگویی به شبهات و معارف مهدوی» اشاره کرد گفت: این غرفه به پرسش‌های زائران درباره آموزه‌های مهدویت پاسخ داده و با حضور اساتید و کارشناسان مذهبی، شبهات رایج در این حوزه را بررسی و تبیین خواهد کرد.

وی غرفه «سلامت» را دیگر فعالیت موکب مهدوی معرفی کرد و افزود: این غرفه با ارائه خدمات پزشکی، مشاوره‌های سلامت جسمی و روحی و راهنمایی‌های مرتبط با پیاده‌روی زائران، نقش حمایتی مهمی را در این موکب ایفا می‌کند.

ابوالفضلی با بیان اینکه غرفه «دبیرخانه مهدویت» به ارائه تازه‌های نشر و پژوهش‌های علمی در حوزه مهدویت می‌پردازد افزود:. در این بخش، فعالیت‌های انجمن‌های علمی و کانون‌های مهدویت معرفی شده و تازه‌ترین آثار و تحقیقات مرتبط با این حوزه به نمایش گذاشته خواهد شد.

وی ادامه داد: غرفه «شاهد و ایثارگر» با محوریت تکریم خانواده‌های شهدا و ایثارگران، به معرفی نقش آن‌ها در ترویج فرهنگ انتظار پرداخته و برنامه‌های ویژه‌ای برای زائران در نظر گرفته است.

دبیر دبیرخانه دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان با اشاره به توجه ویژه به رویکرد علمی و پژوهشی در چهارمین موکب مهدوی، اظهار کرد: امسال، موضوعاتی نظیر فعالیت‌های انجمن‌های علمی و کانون‌های مهدویت و همچنین رونمایی از تازه‌های نشر در حوزه مهدویت، به‌عنوان بخشی از برنامه‌های دبیرخانه مهدویت در این موکب اجرا خواهد شد.

46

منبع خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا