تیکاگو‌

ادعای لاوروف درمورد برنامه روسیه برای حمله به اروپا

به گزارش تیکاگو به نقل از اقتصاد آنلاین

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه شامگاه یکشنبه در مصاحبه‌ای با رسانه روسی «ان‌تی‌وی» عنوان کرد: «ما در حال انجام عملیات نظامی ویژه خود در اوکراین هستیم. ما هیچ قصدی برای حمله به اروپا نداشته و مطلقا نیازی به این کار نداریم.»

لاوروف ضمن اعلام آمادگی برای هرگونه حمله هشدار داد: «با این حال، اگر اروپا تهدید‌های خود را در مورد آماده شدن برای جنگ علیه روسیه عملی کند و اول حمله کند، روسیه با استفاده از تمام ابزار‌های موجود، پاسخ نظامی کاملی خواهد داد.»

وزیر امور خارجه روسیه در این مصاحبه که نسخه ویدئویی و کامل آن در تاریخ ۱۰ فوریه (۲۱ بهمن ماه) منتشر خواهد شد، به پرونده جنجالی «جفری اپستین» قاچاقچی جنسی آمریکایی پرداخت و گفت: «اسناد منتشر شده در پرونده جفری اپستین، چهره واقعی غرب را نشان داده است.»

سرگئی لاوروف در ادامه افزود: «این موضوع در مورد آشکار کردن چهره واقعی چیزی است که غرب جمعی نامیده می‌شود. من فکر می‌کنم توضیح دادن به مردم عادی که این فراتر از منطق انسانی است و شیطان‌گرایی محض است، ضروری نیست.»

جفری اپستین که پیشتر به مدیریت شبکه‌ای سازمان‌یافته از سوءاستفاده جنسی از دختران زیر سن قانونی متهم و محکوم شده بود، طبق این اسناد، نه‌تنها برای منافع شخصی، بلکه در چارچوب همکاری‌های اطلاعاتی، اقدام به جذب، اغوا و به‌دام‌اندازی شخصیت‌های سیاسی و اقتصادی برجسته در سطح جهان می‌کرده است.

منبع

مطالب مشابه را ببینید!