اخبار سلامت

اجداد ما بیشتر گیاه‌خوار بوده‌اند تا گوشت‌خوار؟

این تحقیقات باستان شناسی نشان داده که اگرچه انسان‌ها همیشه گوشت خورده‎‌اند، اما این تغذیه در مقادیری «معقول» بوده که بسته به زمان متفاوت بوده است.

بر اساس گزارشی که ۶ ژانویه درباره این تحقیق در نشریه آکادمی ملی علوم ایالات متحده (PNAS) منتشر شد، باستان‌شناسان در تحقیقات خود، برخی وسایل مورد استفاده انسان‌های اولیه را در یک سایت باستان‌شناسی در شمال اسرائیل پیدا کردند که از سنگ بازالت ساخته شده بود و توسط انسان‌های اولیه برای تهیه غذا استفاده می‌شد.

قدمت این ظروف حدود ۷۸۰ هزار سال است و روی آنها که پتک‌ها و سندان‌های بازالتی هستند و برای شکستن و خرد کردن غذاهای گیاهی استفاده می‌شد، آثاری از دانه‌های نشاسته یافت شده است.

دکتر هادار آهیتوف، عضو تیم تحقیق می‌گوید: «ما آثاری از بلوط، شاه بلوط آبی، ساقه‌های زیرزمینی نیلوفر آبی و دانه‌های حبوبات یافتیم.»

نتایج این کشفیات با نظریه‌ای که با تکیه بر استخوان‌های حیوانات یافت شده در سایت‌های باستانشناسی می‌گفت اجداد ما «عمدتاً» گوشت می‌خوردند، تناقض دارد.

واقعیت این است که آثار غذاهای با منشاء گیاهی به‌ندرت در طول زمان باقی می‌مانند. با این وجود همین نظریه گوشتخوار بودن انسان باعث شده است که برخی رژیم‌های غذایی مدرن مانند رژیم غذایی «پالئو» ایجاد شود که تاکید خاصی بر مصرف گوشت بدون چربی دارد.

منبع خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا