تیکاگو‌

آغاز توزیع لاستیک و روغن در 5 پایانه کشور

به گزارش تیکاگو به نقل از سلام نو

به گزارش سلام نو به نقل از تسنیم،هدی خضری با اشاره به آخرین وضعیت تأمین و توزیع اقلام مصرفی رانندگان اظهار کرد: روند توزیع روغن به‌صورت مستقیم در پنج پایانه بندرعباس، بندر امام خمینی(ره)، چابهار، تهران و اصفهان عملیاتی شده و در حال اجراست.

وی افزود: موضوع تأمین لاستیک و روغن در اصل به وزارت صنعت، معدن و تجارت مربوط می‌شود و از طریق سامانه تجارت این وزارتخانه پیگیری می‌شود، اما سازمان راهداری برای تسهیل دسترسی رانندگان، توزیع روغن را مستقیماً در پایانه‌ها دنبال کرده است.

معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری با بیان اینکه توزیع لاستیک از طریق سامانه تجارت وزارت صمت انجام می‌شود، گفت: پس از افزایش حدود ۵۰ درصدی قیمت‌ها، مقرر شد توزیع لاستیک به‌طور کامل در سامانه تجارت عملیاتی شود که هم‌اکنون این فرآیند در پایانه اکبرآباد تهران آغاز شده و طبق وعده‌ها، سایر پایانه‌ها نیز طی یک هفته آینده به این چرخه اضافه می‌شوند.

خضری با اشاره به اختلاف قیمت اقلام توزیعی با بازار آزاد تصریح کرد: در گذشته فاصله قیمتی قابل توجهی وجود داشت، اما اکنون لاستیک و روغن با اختلاف حدود ۱۰ تا ۲۰ درصدی نسبت به بازار عرضه می‌شود تا رانندگان سریع‌تر و آسان‌تر به این کالاها دسترسی داشته باشند.

به گفته وی، با ورود دستگاه‌های نظارتی و هماهنگی‌های انجام‌شده، هم بارگذاری در سامانه و هم توزیع در پایانه‌ها به ثبات نسبی رسیده است.

وی در ادامه درباره وضعیت بیمه رانندگان حمل‌ونقل گفت: تمام رانندگان فعال برای فعال بودن کارت هوشمند خود باید تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی باشند. در حال حاضر حدود ۳۰۰ هزار راننده تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی و ۱۶۰ هزار نفر نیز تحت پوشش بیمه روستایی و عشایری قرار دارند و حق بیمه خود را پرداخت می‌کنند.

معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری خاطرنشان کرد: بر اساس احکام برنامه هفتم توسعه، یارانه بیمه رانندگان به چهار دهک محدود شده است. رانندگان درخواست داشتند سهم پرداختی بیمه به‌صورت پنجاه-پنجاه باشد که این موضوع در کمیسیون‌های عمران و اجتماعی مجلس بررسی شد و مقرر گردید درصدی از بارنامه و صورت‌وضعیت‌ها به حمایت از رانندگان اختصاص یابد تا بیمه و معیشت آنها بدون تغییر ادامه پیدا کند.

منبع

مطالب مشابه را ببینید!