تیکاگو‌

زمان افزایش حقوق کارگران مشخص شد؟ / تعیین تکلیف نهایی دولت درباره دستمزد ۱۴۰۵

به گزارش تیکاگو به نقل از اقتصاد آنلاین

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، اسعد صالحی درباره احتمال برگزاری نشست دستمزد شورای عالی کار در روز چهارشنبه گفت: تا این لحظه دعوتنامه‌ای جهت برگزاری جلسه دستمزد برای فردا به دستمان نرسیده است و به نظر می‌رسد که شورای عالی کار هفته آینده تشکیل جلسه دهد.

وی درباره اظهارات برخی مقامات کارگری که گفته‌اند دستمزد در پایان اسفند تصویب می‌شود، گفت: احتمالا دستمزد در همان ۱۵ اسفند بسته شود. هفته آینده یک جلسه کمیته مزد برگزار می‌شود و روز چهارشنبه هم شورای عالی کار در خصوص دستمزد تشکیل جلسه می‌دهد.

نماینده کارگران در شورای عالی کار درباره مشخص شدن جدول کالری‌ها و مواد خوراکی کارگران گفت: این جدول در کمیته دستمزد با حضور دستگاه‌های مربوطه تدوین و نهایی خواهد شد و هنوز به دست ما نرسیده است، چون جلسه کمیته مزد درباره رقم هزینه سبد معیشت کارگران برگزار نشده است.

صالحی افزود: ملاک تعیین مزد کارگران، نرخ تورم اعلامی از سوی مراجع رسمی آماری و هزینه‌های زندگی خانوار است. یعنی ابتدا بر اساس سبد معیشت مشخص می‌کنند چقدر است و بعد تورم را محاسبه می‌کنند و در نهایت میانگین این دو دستمزد سالیانه می‌شود.

وی همچنین درباره پیشنهاد حق مسکن ۳ میلیون تومانی و اخباری که گفته می‌شود منتفی شده است، گفت: منتفی شدن آن هنوز قطعی نیست، چون برای بهمن و اسفند پیش بینی شده بود این احتمال وجود دارد که با حقوق و عیدی اسفند ماه یکجا به کارگران داده شود.

نماینده کارگران در شورای عالی کار تاکید کرد: در هر حال این پیشنهاد در شورای عالی کار به تصویب رسیده و جهت اجرایی شدن باید هیات وزیران هم تصویب کند.

منبع

مطالب مشابه را ببینید!