تیکاگو‌

بانک مرکزی اروپا باید در تعیین نرخ بهره چابک باشد

به گزارش تیکاگو به نقل از اقتصاد آنلاین

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از بلومبرگ، رئیس بانک مرکزی اروپا اعلام کرد این نهاد باید در تعیین سیاست پولی «چابک» باشد، با وجود آنکه در حال حاضر در موقعیت مناسبی قرار دارد.

کریستین لاگارد، رئیس این نهاد، روز دوشنبه در واشنگتن گفت: «باید ارزیابی کنیم که آیا در همان جایگاه مطلوبی هستیم که اکنون توصیف می‌کنم یا نه.» او افزود این موضوع «به این معناست که باید چابک باشیم و تشخیص دهیم آیا اقدامی لازم است یا خیر.»

تاکید بر تصمیم‌گیری جلسه‌به‌جلسه درباره نرخ بهره

لاگارد پس از سخنرانی در مراسم دریافت جایزه یک عمر دستاورد پل‌ای. ولکر بار دیگر تاکید کرد که سیاست‌گذاران نرخ‌های بهره را «جلسه‌به‌جلسه و در هر گام از مسیر» تعیین خواهند کرد و مجددا توازن ریسک‌ها را «به‌طور کلی متعادل» توصیف کرد.

مقام‌های این بانک تمایل چندانی به تغییر هزینه‌های استقراض ندارند؛ چراکه نرخ تورم به هدف ۲ درصدی آنها نزدیک است و رشد اقتصادی نیز در برابر تنش‌های ژئوپلیتیک و تعرفه‌های آمریکا تاب‌آوری نشان داده است.
لاگارد: بانک مرکزی اروپا باید در تعیین نرخ بهره چابک باشد

نگرانی‌ها درباره تقویت یورو و پیامد‌های تورمی

با این حال، برخی نگران‌اند که افزایش ارزش یورو به رشد قیمت‌های مصرف‌کننده فشار وارد کند. این ارز واحد ممکن است پس از آنکه دیوان عالی ایالات متحده هفته گذشته تعرفه‌های متقابل اعمال‌شده از سوی دونالد ترامپ را لغو کرد، بار دیگر تقویت شود.

منبع

مطالب مشابه را ببینید!