تیکاگو‌

جاده چالوس یک طرفه شد/ مسافران بخوانند

به گزارش تیکاگو به نقل از اقتصاد آنلاین

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، سرهنگ سیاوش محبی، جانشین پلیس راه راهور فراجا، با اشاره به ترافیک فوق‌سنگین در محور چالوس و آزادراه تهران–شمال اظهار داشت:به‌منظور تخلیه بار ترافیکی ایجادشده، از ساعت ۱۹:۰۰ امروز ۱۴ بهمن ماه تردد کلیه وسایل نقلیه در محور چالوس از محدوده پل زنگوله به سمت مرزن‌آباد به‌صورت یک‌طرفه اعمال خواهد شد.

وی افزود: این محدودیت ترافیکی تا زمان روان‌سازی و تخلیه کامل بار ترافیک در این محور ادامه خواهد داشت.

سرهنگ محبی در ادامه با اشاره به وضعیت سایر محور‌های شمالی کشور گفت: در حال حاضر محور‌های هراز، فیروزکوه و قزوین–رشت نیز شاهد بار ترافیکی نیمه‌سنگین هستند و تردد در این محور‌ها با کندی انجام می‌شود.

جانشین پلیس راه راهور همچنین خاطرنشان کرد:بر اساس گزارش‌های دریافتی، محور‌های منتهی به استان قم نیز به دلیل افزایش حجم سفر زائران، با ترافیک سنگین همراه است و از رانندگان درخواست داریم زمان سفر خود را مدیریت کنند.

منبع

مطالب مشابه را ببینید!