اخبار بین‌الملل

واکنش جهاد اسلامی به از سرگیری حملات اسرائیل علیه غزه

به گزارش خبرآنلاین به نقل از ایسنا جنبش جهاد اسلامی فلسطین اعلام کرد: اعلام ازسرگیری حملات علیه ملت ما در نوار غزه پافشاری بر ارتکاب کشتارهای بیشتر در چارچوب جنگ نسل کشی در مقابل جهان و بعد از ناکام گذاشتن عمدی تمام تلاش‌ها برای رسیدن به آتش بس است.

طبق گزارش المیادین، در این بیانیه آمده است: این تجاوز جدید هرگز به دشمن دست برتر را علیه مقاومت نه در میدان و نه در مذاکرات نمی‌دهد و نتانیاهو و دولت نازی خونریز آن هرگز از بحران‌هایشان خارج نخواهند شد بلکه ضعف و شکست آن‌ها بیشتر و ذلیل و خوار خواهند شد.

پیش از این دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی با اعلام ازسرگیری حملات به غزه، مدعی شد «از این پس، اسرائیل با ۲ برابر قدرت نظامی علیه حماس عمل خواهد کرد.»

دفتر نتانیاهو اعلام کرد: ما هم اکنون در حال حمله به حماس در شمال، مرکز و جنوب نوار غزه هستیم تا اهداف نظامی تعیین شده است را محقق کنیم.

منابع رسانه‌ای بامداد امروز (سه‌شنبه) از حملات شدید رژیم صهیونیستی به مناطقی از غزه خبر دادند. این حملات تاکنون صدها شهید بر جای گذاشته که بسیاری از آنها زنان و کودکان هستند.

بنا بر اعلام منابع پزشکی و امدادرسانی غزه بیشترین شهدا از مناطق جنوبی غزه هستند. حملات صهیونیست‌ها تنها در خان‌یونس ۷۵ فلسطینی را به خاک و خون کشیده است.

دفتر نتانیاهو مدعی شده است، پس از رد پیشنهادهای آمریکا برای تمدید آتش‌بس توسط حماس، ارتش عملیات نظامی در غزه را از سر گرفته است.

حماس اما اعلام کرده رژیم صهیونیستی مسئول آغاز دوباره جنگ علیه غزه است.

311311

منبع خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا