تیکاگو‌

نیم‌پرس؛ شاخص تازه تورم در منوی رستوران‌ها+ فیلم

به گزارش تیکاگو به نقل از اقتصاد آنلاین

در رستوران‌های تهران، «نیم‌پُرس» دیگر انتخاب لوکس یا رژیمی نیست؛ پاسخ اجباری به تورم است. مشتری قبل از گرسنگی، دخل‌وخرجش را می‌سنجد و سیر شدن را با دوام آوردن تا آخر ماه معامله می‌کند. از آن‌سو، رستوران‌دار هم زیر فشار اجاره، مواد اولیه و دستمزدهاست. نیم‌پُرس حالا به یک شاخص غیررسمی اقتصاد شهری تبدیل شده؛ نشانه‌ای از کوچک شدن سفره‌ها و کاهش قدرت خرید.

منبع

مطالب مشابه را ببینید!