۱۲ مواد غذایی که نیازی به یخچال ندارند

مستقل از خانواده زندگی می‌کنید یا نوعروس هستید و نکات زیر خانه‌داری برایتان جذاب است؟ نگهداری موادغذایی از آن دغدغه‌هایی است که هر روز فکرتان را مشغول می‌کند؟ نمی‌دانید بهتر است موادغذایی را کجا و چطور نگهداری کنید؟ حق دارید! ما نگاهی داریم به مواد غذایی که نیازی به یخچال ندارند.

یخچال بهتر است یا کابینت؟ مسئله این است!

در فکرتان، بحث بر سر این است که بهتر است مواد غذایی را در یخچال بگذارید یا کابینت؟ فکر می‌کنید بهترین، ساده‌ترین یا دم‌دست‌ترین راه‌حل برای نگهداری موادغذایی، نگهداری آن‌ها در یخچال است؟ اینکه بخواهیم همه قوانین مربوط به ایمنی مواد غذایی، به‌ویژه در مورد نگهداری آن‌ها را به خاطر بسپاریم کار دشواری است.

برخی از موادغذایی نیاز به یخچال دارند، در حالی که برخی دیگر را می‌توان روی پیشخوان یا در کابینت نگهداری کرد. فهرستی از مواد غذایی که نیازی به یخچال ندارند و نحوه نگهداری آن‌ها بعد از برش را در ادامه با هم می‌خوانیم:

۱. گوجه‌فرنگی تازه

تعجب می‌کنید؟ انواع گوجه فرنگی تازه یکی از مواد غذایی که نیازی به یخچال ندارند. جس سوئيفت هارل، سرآشپز و کارشناس تغذیه می‌گوید: «گوجه‌فرنگی بهترین طعم و بافت را زمانی حقظ می‌کند که در دمای اتاق نگهداری می‌شود.» او اضافه می‌کند که گوجه‌فرنگی‌های بریده‌شده یا بیش از حد رسیده را می‌توانید در یخچال نگهداری کنید. این کار، فرآیند رسیدن گوجه‌فرنگی را کند می‌کند. اگرچه ممکن است بر طعم و بافت تأثیر بگذارد. او پیشنهاد می‌کند که گوجه‌فرنگی‌های تازه را با یک برنامه مشخص خریداری کنید تا بتوانید از پتانسیل کامل طعم آن‌ها لذت ببرید.

۲. سیب

می‌توانید سیب‌ها را در یخچال نگهداری کنید، اما در واقع، می‌توان آن‌ها را در یک کیسه مشبک یا سبد سیمی در یک مکان خنک و تاریک مانند کابینت هم نگه داشت.

مانند دیگر موارد این فهرست، پس از برش، بهتر است سیب‌ها را در یخچال نگهداری کنید. آن‌ها را با کمی آب لیمو مخلوط کنید تا تغییر رنگ ندهد و قهوه‌ای نشود. پس از آن، یک تا دو روز آن سیب‌ها را مصرف کنید.

۳. پیاز

ممکن است وسوسه شوید که پیازها را در کشوی مخصوص سبزیجات در یخچال قرار دهید، اما نیازی به این کار نیست. کافی است که آن‌ها را در مکانی با گردش هوای خوب، تاریک و خنک نگه دارید. اگر به این صورت نگهداری شوند، می‌توانند تا دو ماه دوام بیاورند. پیازهای بریده‌شده را باید در ظروف دربسته بریزید و در یخچال بگذارید. به یک هفته نکشیده، از آن پیازهای بریده استفاده کنید.

۴. موز

جولی لوپز، کارشناسی تغذیه می‌گوید که اگر موز را در یخچال بگذارید، ممکن است روند رسیدن آن مختل شود. علاوه بر این، ممکن است پوست موز کاملاً سیاه شود، در حالی که ممکن است گوشت میوه کاملاً نرسد. درنتیجه‌شما می‌مانید و موزی که طعم و بافت موز رسیده روی پیشخوان را ندارد. موزهای خیلی رسیده را هم بهتر است روی پیشخوان بگذارید تا دم‌دست و جلوی چشم باشد تا زود مصرف کنید.

۵. نان

اگر یک قرص نان تازه دارید، بهتر است آن را در یک ظرف دربسته یا کیسه نان روی پیشخوان نگهداری کنید. متخصصالن تغذیه می‌گویند که نگهداری نان در یخچال باعث می‌شود که نان خیلی سریع‌تر از نان در دمای اتاق خشک شود.

نان را در یک مکان تاریک و خنک نگه دارید و مدت سه روز از مصرف آن لذت ببرید. پس از گذشت آن سه روز، نان را به یک ظرف مقاوم در برابر انجماد منتقل کنید و در مدت حداکثر شش ماه استفاده کنید.

۶. ریحان

مندی انریت، متخصص تغذیه و حرکت، متخصص بهداشت محیط کار و نویسنده کتاب آشپزی کاهش وزن در ۳۰ دقیقه: بیش از ۱۰۰ دستور سریع و آسان برای کاهش وزن پایدار می‌گوید که بر خلاف سایر گیاهان، ریحان را نباید هرگز در یخچال بگذارید. به جای آن، ریحان را در دمای اتاق بگذارید، آن هم در ظرف آبی که چند سانتی‌متر از ساقه‌ها را پوشانده باشد. ریحان را در یک منطقه سایه‌دار دور از نور مستقیم خورشید نگه دارید و هر چند روز آب را عوض کنید. در ضمن خواص ریحان را دست‌کم نگیرید و ریحان زیاد بخورید.

۷. بادمجان

ابی گلمان، سرآشپز و متخصص تغذیه، توصیه می‌کند که بادمجان را در دمای اتاق نگهداری کنید. این سبزی حساس به دما می‌تواند در دمای خیلی سرد خمیری و تلخ شود، بنابراین آن را در یک مکان خنک و خشک نگه دارید و در عرض چند روز پس از خرید استفاده کنید. گلمان همچنین توصیه می‌کند که بادمجان‌ را دور از موز نگه دارید. زیرا همنشینی موز و بادمجان، باعث می‌شود که موز خیلی زود یا بیش از حد نرم شود.

۸. هندوانه و انواع ملون

اگر ملون‌های کامل مانند خربزه، طالبی و هندوانه را به خانه می‌آورید، معمولاً بهتر است آن‌ها را روی پیشخوان نگه دارید. یک نکته در مورد قانون نگهداری روی پیشخوان وجود دارد و آن نحوه نگهداری ملون در طول حمل و نقل است.

برای مثال، اگر یک هندوانه کامل هنگام خرید سرد است، پیش از این در یخچال نگهداری شده است و شما می‌خواهید این دما را حفظ کنید. در این صورت، توصیه می‌شود که هندوانه را فوراً برش دهید تا نگهداری از آن در یخچال آسان‌تر شود. ملون‌های برش‌خورده را همیشه باید در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید و در مدت دو تا سه روز مصرف کنید.

۹. روغن زیتون فرابکر

کریسی آسانولت، متخصص تغذیه می‌گوید که شاید ویدئوهای زیادی در تیک‌تاک دیده باشید که درباره تست روغن زیتون در یخچال برای اصالت یا افزایش عمر مفید آن صحبت می‌کنند، اما حقیقت این است که نگهداری از روغن زیتون، نیازی به یخچال ندارد.

از آنجا که روغن زیتون فرابکر دارای چربی‌های تک‌غیراشباع است، در انواع مختلفی از زمان و دماها متبلور یا جامد می‌شود. هنگامی که روغن زیتون به دمای اتاق برمی‌گردد، روغن دوباره به حالت مایع خود بازمی‌گردد.

آرسانولت به پژوهش‌هایی اشاره می‌کند که نشان می‌دهد که گرم کردن و خنک کردن مکرر، مانند نگهداری در یخچال بین استفاده‌ از روغن، فشار روی روغن می‌گذارد و لزوماً عمر مفید و خواص روغن زیتون را افزایش نمی‌دهد. بنابراین نیازی به این کار نیست. پس باید چه کار کرد؟

او توصیه می‌کند که روغن زیتون را به‌طور کاملاً دربسته و در یک کابینت یا فضای خنک و تاریک نگه دارید و برای اینکه از کیفیت مطلوب بهره‌مند شوید، در عرض چند ماه پس از باز کردن در بطری، روغن زیتون را مصرف کنید.

۱۰. سیب‌زمینی‌

سیب‌زمینی‌های شسته‌نشده را باید در فضایی شبیه حیاط‌خلوت نگهداری کنید. در مکانی که تهویه خوب، خنک و خشک است. آن‌ها باید در مدت 2 هفته استفاده شوند. از دماهای گرم و نور خودداری کنید، زیرا می‌تواند باعث جوانه زدن، چروک شدن و نرم شدن و همچنین سبز شدن آن‌ها شود. سیب‌زمینی‌های کامل نباید در یخچال نگهداری شوند، چون سرما آن‌ها را تیره می‌کند و ممکن است تغییر طعم بدهند و شیرین شوند. سیب‌زمینی‌های بریده‌شده را در آب سرد نگه دارید تا تغییر رنگ ندهد و تا روز بعد مصرف کنید.

۱۱. بسیاری از چاشنی‌ها

چندین چاشنی از جمله سس سویا، سس تند، کره بادام زمینی (اما نه نوع طبیعی آن) و عسل نیازی به یخچال ندارند. اگر چاشنی شما حاوی لبنیات یا تخم‌مرغ است، بهتر است آن را در یخچال نگه دارید.

به دستورالعمل‌های بسته‌بندی نیز مراجعه کنید، زیرا بسیاری از محصولات مشخص می‌کنند که آیا پس از باز شدن باید در یخچال نگهداری شود. چاشنی‌های پایدار در دمای محیط را بهتر است در نقاط خنک و تاریک در آشپزخانه یا حیاط‌خلوت یا کابینت نگهداری کنید و در آن‌ها را محکم ببندید.

۱۲. آووکادو

آووکادوهای نارس و حتی رسیده را می‌توانید بگذارید تا چندین روز روی پیشخوان بمانند. اگر آووکادو نیاز به زمان برای رسیدن دارد، آن را بیرون بگذارید و یک موز در نزدیکی آن قرار دهید تا فرآیند رسیدن سریع‌تر شود. موز حاوی گاز اتیلن است که باعث می‌شود بقیه میوه‌ها هم زودتر برسند. آووکادوهای رسیده روی پیشخوان به‌خوبی خواهند ماند، اما اگر آووکادوی کاملاً رسیده دارید، می‌توانید میوه نارس را به یخچال منتقل کنید.

همه موادغذایی را باید در یخچال بگذاریم؟

مواد غذایی که نیازی به یخچال ندارند، در بیرون یخچال هم مزه بهتری دارند و هم شکل طبیعی خود را بهتر حفظ می‌کنند. در عوض، معمولاً نگهداری مواد غذایی در محیطی خشک و تاریک و خنک، جای بهتری است. با این حال، حواستان باشد که اگر این مواد غذایی را در یخچال نمی‌گذارید، باید زود مصرف کنید. با این حال، یادتان باشد که میوه‌ها و سبزی‌های برش‌خورده را بهتر است در یخچال بگذارید. مراقبت از سلامتی موادغذایی، بخشی از مراقبت از سلامتی خودتان و خانواده‌تان است. میوه، سبزی یا مواد غذایی دیگری می‌شناسید که بنا به تجربه خودتان بحواهید به این فهرست اضافه کنید؟ بنویسید.

 

منبع خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا