اخبار سیاسی > نظامی

ویژگی‌های شناور شهید دلواری از زبان سردار تنگسیری

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دریادار علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه، در آیین الحاق شناورهای جدید به این نیرو اظهار داشت: ما شاهد برخی مشکلات و کمبودها در حوزه شناورهای امدادی بودیم که باعث شد برای مردم و یگان‌های عملیاتی خود دست به تولید شناورهای جدید بزنیم.

بنابر گزارش تسنیم، وی با اشاره به ساخت و تجهیز شناور اطفای حریق، آمبولانس دریایی و شناور شهید رئیسعلی دلواری از کلاس شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: شناور اطفای حریق با قابلیت دریانوردی در شرایط فورس ۳ تا ۴ ساخته شده و نقش مهمی در عملیات امداد و نجات ایفا می‌کند.

وی افزود: همچنین، آمبولانس دریایی که توسط یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان طراحی شده، دارای ۱۳.۵ متر طول و سرعت ۵۰ نات است و می‌تواند عملیات امدادی را تا برد ۳۰۰ مایل دریایی انجام دهد.

فرمانده نیروی دریایی سپاه درباره شناور شهید رئیسعلی دلواری توضیح داد: این شناور از کلاس شهید حاج قاسم سلیمانی بوده و با بهینه‌سازی‌های انجام‌شده، توانایی حمل بالگرد و تجهیز به موشک‌های با برد ۷۵۰ کیلومتری ساخت نیروی دریایی سپاه و موشک با برد ۳۰۰ کیلومتری وزارت دفاع را دارد. 

وی تاکید کرد: این شناور با ۳۲ نات سرعت و برد عملیاتی ۵۰۰۰ مایل دریایی، قابلیت دریانوردی در شرایط سخت را دارد، تاب اوری بسیار خوبی دارد.

دریادار تنگسیری ضمن تقدیر از حمایت‌های ستاد کل نیروهای مسلح و معاونت آماد نیروهای مسلح، از شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع دفاعی کشور که در توسعه این توانمندی‌ها نقش داشتند، قدردانی کرد و افزود: این دستاوردها نتیجه تلاش بی‌وقفه متخصصان داخلی و پشتیبانی ملت عزیز ایران است که ما افتخار خدمت به آنها را داریم.

۲۹۲۱۵

منبع خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا