اخبار اجتماعی > میراث فرهنگی و گردشگری

انتخاب ژاپنی‌ها برای توسعه از ما بهتر بود/ بهترین روش برای مقابله با ایران هراسی از زبان وزیر میراث فرهنگی

به گزارش خبرآنلاین، سیدرضا صالحی‌امیری وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی امروز چهارشنبه ۲۴ بهمن‌ماه در مراسم امضای تفاهم‌نامه با صندوق توسعه ملی که هم‌زمان با دومین روز هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران در محل برگزاری این نمایشگاه برگزار شد، بیان کرد: راه نجات کشور، سرمایه‌گذاری است. ما هزاران پروژه در حوزه گردشگری داریم و امروز خوشبختانه صندوق توسعه ملی به کمک این پروژه‌ها آمده است که این امر بسیار ارزشمند است.

او ضمن قدردانی از همکاری‌های صندوق توسعه ملی و  رئیس هیئت‌عامل صندوق برای پیشبرد پروژه‌های حوزه گردشگری، افزود: این همکاری می‌تواند موانع پیش روی گردشگری را بردارد و نتایج آن، از جمله افتتاح ۱۰۰ هتل در سال آینده، قطعا تأثیرگذار خواهد بود.

به گزارش میراث‌آریا، صالحی‌امیری در ادامه تصریح کرد: حقیقت این است که مسیر توسعه در یک قرن اخیر با تکیه بر نفت اشتباه طی شده است. اگر در همان دوران بر توسعه انسانی تمرکز می‌کردیم، امروز شرایط بسیار بهتری داشتیم.

وزیر میراث‌فرهنگی همچنین اشاره کرد که کشورهایی چون ژاپن با تمرکز بر توسعه انسانی، مسیر پیشرفت را طی کرده‌اند.

ایران‌هراسی و راهکار مقابله

او با اشاره به تصویر نادرستی که در دنیای امروز از ایران ارائه می‌شود، اظهار کرد: بزرگ‌ترین ظرفیت برای خنثی‌سازی ایران‌هراسی، تقویت روابط ملت‌هاست. باید تلاش کنیم تا مردم کشورها را به هم نزدیک کرده و از این طریق، تصویر واقعی و متمدن ایران را به جهانیان معرفی کنیم.

صالحی‌امیری در ادامه افزود: دولت جمهوری اسلامی ایران به‌طور جدی به تقویت روابط ملت‌ها توجه دارد و در سفرهای استانی تلاش می‌شود تا قطار گردشگری در ریل توسعه قرار گیرد.

جاذبه‌های گردشگری ایران و ضرورت سرمایه‌گذاری

وزیر میراث‌فرهنگی با اشاره به تنوع و غنای جاذبه‌های گردشگری ایران گفت: ما یک میلیون اثر تاریخی داریم که نشان از سابقه تمدنی غنی کشورمان است. علاوه بر گردشگری تاریخی، ایران ظرفیت‌های زیادی در گردشگری کشاورزی، طبیعی، خوراک، سلامت، دریایی و… دارد که می‌تواند به جذب گردشگران کمک کند.

صالحی‌امیری همچنین بر اهمیت سرمایه‌گذاری در این حوزه تاکید کرد و گفت: سرمایه‌گذار باید تقدیس شود، چرا که سرمایه‌گذارانی که با عشق و علاقه در حوزه گردشگری سرمایه‌گذاری می‌کنند، نقش مهمی در توسعه فرهنگ ایران دارند.

سرمایه‌گذاری مانند جریان خون در بدن است

در ادامه، مهدی غضنفری رئیس هیئت‌عامل صندوق توسعه ملی نیز با تاکید بر اهمیت سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری بیان کرد: اقتصاد یک علم جدی است و بدون سرمایه‌گذاری نمی‌توان ظرفیت‌های عظیم تاریخی و تمدنی کشور را به جهانیان معرفی کرد. سرمایه‌گذاری مانند جریان خون در بدن است که می‌تواند به زنده ماندن یک فرد کمک کند.

او همچنین با اشاره به اینکه صندوق توسعه ملی آماده همکاری با وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برای تأمین مالی پروژه‌های مرتبط با گردشگری است، افزود: در گذشته نیز در ۴۰۰ طرح صندوق مشارکت داشته‌ایم و با نگاه جدیدی که در این وزارتخانه وجود دارد، به‌طور حتم شاهد رونق صنعت گردشگری خواهیم بود.

در پایان این مراسم، تفاهم‌نامه تأمین مالی پروژه‌های بخش گردشگری میان صندوق توسعه ملی و وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به امضا رسید.

۲۳۳۲۳۳

منبع خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا