اخبار استان ها > آذربایجان غربی

وعده استاندار آذربایجان‌غربی: مدارس کانکسی تا پایان سال آینده جمع‌آوری می‌شود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از آذربایجان‌غربی، رضا رحمانی روز گذشته افزود:  مدارس کانکسی از ماکو تا سردشت در سطح استان تا پایان سال آینده جمع آوری خواهد شد.

وی گفت: یکی از مشکلات در حوزه آموزش و پرورش استان، مدارس کانکسی است که سعی داریم این مشکل را رفع کنیم.

استاندار آذربایجان‌غربی در نشست خبری روز شنبه با خبرنگاران نیز گفته بود: از اولویت‌های استان جمع‌آوری مدارس کانکسی است، و نهضت جمع‌آوری مدارس کانکسی در استان آغاز شده است.

آذربایجان‌غربی یکی از استان‌ها با بیشترین مدارس کانکسی است و در سالیان گذشته این استان از نظر شاخص‌های آموزشی رتبه ۲۹ را داشته است و مدیران و مسئولین استانی بارها وعده پایان مدارس کانکسی را در یک یا دو سال آینده داده بودند.

برطبق آمارهای متناقض رسانه‌ای شده، در سال ۹۶ بیش از ۴۰۰ مدرسه کانکسی و کاهگلی، در سال ۹۷ تعداد ۲۴۶  مدرسه، در سال ۱۴۰۱ وجود ۳۲۰ مدرسه کانکسی و در سال ۱۴۰۳ تعداد ۱۴۲ مدرسه کانکسی اعلام شده بود.

منبع خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا