تیکاگو‌

تعطیلی ۲ روزه مدارس در این استان‌ها / ۱۶ و ۱۷ آذر ۱۴۰۴ تمام مقاطع تعطیل شد

به گزارش تیکاگو به نقل از اقتصاد آنلاین

به گزارش اقتصادآنلاین، در هفته‌های اخیر، تعطیلی مدارس در نقاط مختلف کشور به پدیده‌ای تکرارشونده تبدیل شده است؛ گاهی به‌دلیل آلودگی شدید هوا و این‌روزها نیز به‌خاطر شیوع گسترده‌ی آنفلوآنزا. همزمان با افزایش موارد ابتلا به این بیماری، مسئولان استانی در چند استان ناچار شدند برای حفظ سلامت دانش‌آموزان و جلوگیری از گسترش ویروس، تصمیم به تعطیلی موقت مدارس و دانشگاه‌ها بگیرند.

تعطیلی‌های ۲ روزه مدارس به دلیل شیوع آنفلوآنزا

این استان‌ها به دلیل شیوع آنفلوآنزا یا آلودگی هوا، آموزش را به مدت دو روز (یکشنبه و دوشنبه) مجازی اعلام کرده‌اند:

کهگیلویه و بویراحمد: مدارس و دانشگاه‌ها به مدت دو روز (۱۶ و ۱۷ آذر) تعطیل و آموزش غیرحضوری است.

تهران: آموزش در مقطع ابتدایی به مدت دو روز (۱۵ و ۱۶ آذر) غیرحضوری اعلام شده است (بر اساس داده‌های ثانویه).

خوزستان: تمامی مقاطع و دانشگاه‌ها به مدت دو روز (۱۵ و ۱۶ آذر) غیرحضوری هستند.

مازندران: آموزش در تمام مقاطع به مدت دو روز (۱۵ و ۱۶ آذر) غیرحضوری است.

هرمزگان: مدارس و مراکز آموزشی به مدت دو روز (۱۵ و ۱۶ آذر) آموزش مجازی دارند.

کیش: تمامی دوره‌های تحصیلی به مدت دو روز (۱۵ و ۱۶ آذر) غیرحضوری هستند.

تعطیلی‌های ۳ روزه مدارس (۱۵ تا ۱۷ آذر)

این استان‌ها طولانی‌ترین دوره غیرحضوری بودن را در این بازه زمانی دارند:

لرستان: کلیه مقاطع تحصیلی و دانشگاه‌ها به مدت سه روز (۱۵، ۱۶ و ۱۷ آذر) به‌صورت غیرحضوری برگزار می‌شود.

اصفهان و کاشان: مدارس و دانشگاه‌ها به مدت سه روز (۱۵، ۱۶ و ۱۷ آذر) آموزش مجازی خواهند داشت.

کردستان: آموزش در مدارس و دانشگاه‌ها به مدت سه روز (۱۵، ۱۶ و ۱۷ آذر) غیرحضوری است.

تعطیلی‌های مدارس ۱۶ آذر

این استان‌ها صرفاً برای روز یکشنبه ۱۶ آذر تصمیم‌گیری کرده‌اند:

کرمانشاه: مدارس و دانشگاه‌ها فقط در روز ۱۶ آذر به دلیل آنفلوآنزا تعطیل و آموزش غیرحضوری است.

ایلام: آموزش تمام مقاطع در روز ۱۶ آذر به‌صورت غیرحضوری خواهد بود.

گلستان: کلیه مقاطع تحصیلی فقط در روز ۱۶ آذر غیرحضوری هستند.

البرز: آموزش در تمام مقاطع (به‌جز طالقان و آسارا) فقط در روز ۱۶ آذر مجازی است.

قم: مدارس استان فقط در روز ۱۶ آذر غیرحضوری هستند.

اراک (مرکزی): تعطیلی مقطع ابتدایی و مراکز علمی فقط مختص روز ۱۶ آذر است.

آذربایجان غربی: تعطیلی فقط برای روز ۱۶ آذر در شهرستان‌های ارومیه، نقده و مهاباد اعمال شده است.

۴. تغییر در ساعت شروع فعالیت:

آذربایجان شرقی (تبریز، اسکو، بناب و…): فعالیت مدارس شیفت صبح به دلیل آلودگی، تنها از ساعت ۱۰ صبح آغاز خواهد شد.

۵. تعطیلی‌های مقطعی:

چهارمحال و بختیاری: فقط مقاطع ابتدایی و پیش‌دبستانی در روز ۱۶ آذر تعطیل هستند.

افزایش موارد ابتلا به آنفلوانزا در کشور

در هفته‌های اخیر، ویروس آنفلوانزا با سرعت زیادی در ایران در حال گسترش است و در پی آن، تعطیلی یا غیرحضوری شدن مدارس در چند استان از جمله زنجان، سیستان و بلوچستان، و گیلان رخ داده است.

به گفته‌ی علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، «روند ابتلا به آنفلوانزا همچنان افزایشی است و پیش‌بینی می‌شود این موج تا اواخر بهمن یا اسفندماه ادامه یابد.» او تأکید کرد که بیشترین موارد ابتلا در میان کودکان و نوجوانانِ در سنین مدرسه مشاهده می‌شود و حضور دانش‌آموزان بیمار در محیط بسته کلاس‌ها می‌تواند به گسترش سریع بیماری و تعطیلی گسترده‌تر مدارس منجر شود.

مینو محرز، استاد بیماری‌های عفونی، نیز با اشاره به سرعت بالای سرایت این ویروس گفت: «اگرچه نرخ مرگ‌ومیر آنفلوانزا بالا نیست، اما میزان ابتلا بسیار گسترده است. یکی از مؤثرترین راه‌ها برای کنترل موج فعلی، تعطیلی موقت مدارس و پرهیز از تجمع در فضاهای بسته است.»

هدف از تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها

به گفته مسئولان استانی، تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها اقدامی پیشگیرانه برای حفظ سلامت دانش‌آموزان، دانشجویان و خانواده‌هاست. بر اساس اعلام اداره کل مدیریت بحران، تصمیم‌گیری درباره بازگشایی مجدد مدارس پس از ارزیابی وضعیت اپیدمی در روزهای پایانی هفته انجام خواهد شد.

منبع

مطالب مشابه را ببینید!