اخبار استان ها

استفاده از چربی‌های گیاهی در فرآورده‌های لبنی باید مطابق با استانداردهای ملی باشد 

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، سمیه محمودی رییس اداره نظارت بر اجرای استاندارد کردستان عنوان کرد: در فرآورده‌ای مثل تاپینگ پیتزا مجاز به استفاده از روغن‌ گیاهی مطابق با استاندارد ملی به شماره ۱۵۶۹۶ باشد. 

محمودی افزود: در محصولات لبنی مانند انواع ماست، شیر و پنیر تازه نباید از چربی گیاهی استفاده شود و با انجام آزمایش استرول می‌توان به میزان درصد استفاده از چربی گیاهی و حیوانی در لبنیات پی برد. 

وی گفت: از آنجا که در سطح بازار و فروشگاه‌ها، نام‌های تجاری مختلفی از انواع لبنیات وجود دارد، اداره‌کل استاندارد موظف است پیرو طرح نمونه برداری از سطح بازار ( طرح امین) از واحدهای تولیدی خارج از استان آزمون به عمل آورد، علاوه بر این در صورت شکایت مردمی نیز این اداره‌کل پیگیری‌های لازم را خواهد کرد.

46

منبع خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا