کابینتکابینت نئوکلاسیک

۱۲ مدل کابینت نئوکلاسیک؛ سبکی که هیچوقت از مد نمی‌افتد

امروزه کمتر کسی کتاب‌های کلاسیک قطور می‌خواند و فیلم‌های کلاسیک بلند هم طرفدار چندانی ندارند. به همین دلیل، سبک مدرن و مینیمال هم کم‌کم دارند جای سبک کلاسیک را می‌گیرند و حتی آن‌هایی که اعتقاد سفت و سختی به سبک کلاسیک داشتند هم مشغول تزیین خانه‌های خود با سبک نئوکلاسیک هستند. برخی حتی پا را فراتر گذاشته‌اند و با انتخاب کابینت نئوکلاسیک سفید و سایر المان‌های همیشه مد، خانه نئوکلاسیک خود را در مقابل  ترندهای بی‌رحم جدید بیمه کرده‌اند.

اگر به ماندگاری سبک‌های جدید چندان اعتماد ندارید و می‌خواهید آشپزخانه خود را با کابینت‌های شیک و خاصی تزیین کنید که هیچ‌وقت از مد نمی‌افتند، کابینت نئوکلاسیک سفید بهترین انتخاب برای شما است. در این مقاله با این کابینت، مزایا و ایده‌های استفاده از آن در آشپزخانه آشنا می‌شوید.

کابینت نئوکلاسیک چه ویژگی‌هایی دارد؟

اگر نمی‌دانید کابینت نئوکلاسیک چیست و اصولاً چه شکلی است، اول این بخش را بخوانید.

کابینت نئوکلاسیک کابینتی ۲ رگه است که از پیوند کابینت کلاسیک و مدرن ساخته شده و قرار است استفاده از هر ۲ سبک در دکوراسیون آشپزخانه شما را تلطیف کند.

این کابینت‌ها نه نقش‌ونگار کابینت‌های کلاسیک و نه سادگی بیش از حد کابینت‌های مدرن را دارند و تنها کنده‌کاری روی کابینت‌های نئوکلاسیک، قاب‌های زیبایی است که از یکنواخت شدن آن‌ها جلوگیری می‌کند. زیبایی این قاب‌ها با دستگیره‌های متنوع تکمیل می‌شود.

علاوه بر همیشه مد بودن، کابینت نئوکلاسیک سفید ویژگی‌های زیر را هم دارد:

مقاومت و طول عمر بالا به دلیل داشتن روکش پی‌وی‌سی
نظافت راحت
زیبایی ظاهری
ساده و تمیز نشان دادن آشپزخانه
ست شدن راحت با سایر رنگ‌ها و طرح‌ها
در صورت پوشاندن کف تا سقف آشپزخانه با این کابینت‌ها، فضا تکراری و یکنواخت نمی‌شود.
افزودن کمی دوز لاکچری به فضای آشپزخانه

 

کابینت نئوکلاسیک سفید برای چه آشپزخانه‌هایی مناسب است؟

بر اساس یک باور سنتی و درست در مورد رنگ سفید، این رنگ می‌تواند فضا را پرنور و بزرگ نشان دهد. پس اگر آشپزخانه شما کوچک است، پنجره ندارد یا در گوشه‌ای تنگ و تاریک از خانه قرار گرفته، برای آن کابینت نئوکلاسیک سفید انتخاب کنید تا دلباز و خواستنی شود. اگر هم از نور طبیعی بهره‌ای نبرده یا می‌خواهید در مصرف برق صرفه‌جویی کنید، سراغ کابینت نئوکلاسیک سفید براق بروید که کارش در انعکاس نور عالی است.

این کابینت‌ها در آشپزخانه‌هایی که در خانه‌های که پلان باز دارند معجزه می‌کنند. در پذیرایی‌های دارای پالت رنگی خنثی، کابینت نئوکلاسیک سفید به ایجاد هارمونی بیشتر در فضا کمک می‌کند و در خانه‌های با پالت رنگی تیره، فضا را تلطیف و متعادل می‌کند.

همچنین اگر آشپزخانه بزرگی دارید که از قضا پنجره هم دارد، با انتخاب کابینت سفید نئوکلاسیک می‌توانید جریان انرژی و نور را در خانه به‌خوبی برقرار کنید. برای این که چشمانتان خسته نشود هم می‌توانید این کابینت را با رنگ‌های مختلف ترکیب کنید که در بخش بعد به ترکیب‌های برنده کابینت نئوکلاسیک سفید می‌پردازیم.

 

چگونه از کابینت نئوکلاسیک سفید خسته نشویم؟

یکی از رایج‌ترین گلایه‌ها در مورد رنگ سفید، تکراری و خسته‌کننده شدن آن در درازمدت است که باعث می‌شود بسیاری قید استفاده گسترده از این رنگ در دکوراسیون داخلی را بزنند.

در این بخش، به شما می‌گوییم که این کابینت‌های نئوکلاسیک سفید و جذاب را با چه چیزها و رنگ‌هایی ست کنید تا با گذر زمان دلتان را نزند و همیشه جذاب باشد.

ترکیب کابینت نئوکلاسیک سفید مات با سنگ

یکی از بهترین راه‌ها برای شیک‌تر و لاکچری‌تر کردن کابینت‌های نئوکلاسیک این است که آن‌ها را با صفحه کابینتی مرمر ترکیب کنید. برای اعتقاد سفت‌وسخت به رنگ سفید، سراغ مرمر سفید بروید و برای دور شدن از فضای آزمایشگاهی و بیمارستانی، سراغ سنگ‌های تیره بروید. هر ۲ ترکیب را ببینید که چقدر قشنگ می‌شود:

 

 

مات بودن کابینت‌های نئوکلاسیک سفید در این ترکیب باعث می‌شود که انعکاس نور ناشی از سنگ کمی متعادل شود.

ترکیب کابینت نئوکلاسیک سفید و چوب

چوب گرمابخش هر فضایی است و ترکیب کابینت نئوکلاسیک سفید و چوب می‌تواند حس سرمای این کابینت‌ها را بگیرد و فضا را تلطیف کند. می‌توانید چوب را به‌صورت تیر سقفی، تاج کابینت و … استفاده کنید یا از همه بهتر، سراغ جزیره‌ها و میزهای چوبی بروید.

کابینت نئوکلاسیک سفید مشکی

مشکی از گذشته‌های دور همراه همیشگی رنگ سفید بوده و ترکیب این ۲ رنگ در دایره یین و یانگ که به فرهنگ چین باستان برمی گردد، این ادعا را ثابت می‌کند. مشکی بهترین متضاد رنگ سفید است و هیچ ۲ رنگی را در طبیعت نمی‌توانید پیدا کنید که به اندازه سفید و مشکی با یکدیگر تضاد داشته باشند. تضاد یکی از روش‌های ترکیب رنگ و رسیدن به هارمونی محسوب می‌شود و به همین دلیل، با انتخاب کابینت نئوکلاسیک سفید مشکی از یکنواخت شدن رنگ سفید در آشپزخانه جلوگیری می‌کنید.

می‌توانید رنگ مشکی را از طریق صفحه کابینتی یا جزیره به آشپزخانه راه بدهید. همین ترکیب سفید و مشکی، یکی از انواع بهترین رنگ کابینت نئوکلاسیک برای خانه های ایرانی است.

کابینت نئوکلاسیک سفید طوسی

اگر ترکیب رنگ سفید با سیاه به نظرتان از آن طرف بام افتادن است یا اصولاً حس خوبی نسبت به رنگ مشکی ندارید، می‌توانید سراغ نسخه ملایم‌تر آن یعنی رنگ طوسی بروید. این رنگ از نظر شیک بودن، از مد نیفتادن و ست شدن راحت با رنگ‌های دیگر، تقریباً هم تراز رنگ سفید است و به همین دلیل با انتخاب کابینت نئوکلاسیک سفید طوسی، یک آشپزخانه شیک و همیشه به‌روز خواهید داشت که دلتان را نمی‌زند.

برای رسیدن به این ترکیب می‌توانید مثل رنگ مشکی عمل کنید و طوسی را با صفحه کابینتی و جزیره وارد آشپزخانه کنید یا یکی از ردیف‌ها را با رنگ طوسی و دیگری را با رنگ سفید انتخاب کنید. دومین ایده، یکی از ترندهای آشپزخانه در سال ۲۰۲۴ هم هست.

در آشپزخانه دوم، اضافه شدن رنگ طلایی دوز لاکچری فضا را بالا برده است.

کابینت نئوکلاسیک سفید طلایی

اگر می‌خواهید در خانه نئوکلاسیک خود به نیمه کلاسیک داستان بیشتر بها بدهید و هدفتان از انتخاب این سبک داشتن یک خانه لاکچری است، سراغ ترکیب کابینت نئوکلاسیک سفید طلایی بروید. البته برای این که رنگ طلایی دل و چشم را نزند، آن را با احتیاط به آشپزخانه راه بدهید. مثلاً قاب‌ها، تزیینات و دستگیره‌های کابینت‌ها را طلایی انتخاب کنید و با افزودن این رنگ به گچ‌بری‌های سقف و اکسسوری‌های آشپزخانه، به هارمونی برسید.

کابینت نئوکلاسیک سفید نسکافه ای

نسکافه ای جایی در میانه طیف سفید به قهوه‌ای قرار دارد و به همین دلیل با انتخاب کابینت نسکافه ای روشن به جای سفید، می‌توانید سفید را مخفیانه به آشپزخانه نئوکلاسیک خود وارد کنید. به این ترتیب آشپزخانه‌ای خواهید داشت که گرمای چوب را دارد و از طرف دیگر دلباز و پر نور است.

انتخاب ترکیب کابینت نئوکلاسیک سفید نسکافه ای هم به شما کمک می‌کند که یک آشپزخانه مونوکروم و شیک داشته باشید و دستتان در انتخاب رنگ اکسسوری‌ها باز شود.

کابینت نئوکلاسیک سفید برای آشپزخانه؛ جلوه‌ای جذاب و چشمگیر!

مثال‌هایی که در بالا آوردیم رایج‌ترین راه‌ها برای ترکیب کابینت نئوکلاسیک سفید با رنگ‌های دیگر است؛ اما ممکن است شما بر اساس تئوری رنگ یا سلیقه خودتان بتوانید به ترکیب شیک‌تر و بهتری برسید. اگر در این زمینه تجربه دارید، لطفاً در کامنت‌ها ما را بی‌نصیب نگذارید.

منبع: خوگر

منبع خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا