اخبار سلامت

یک ماه پویش سلامت با خبرآنلاین/ چرا با وجود روزه‌داری دور شکم برخی‌ها کوچک نمی‌شود؟

به گزارش خبرآنلاین، دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی در پویش سلامتی که از ۱۱ اسفند تا ۱۱ فروردین با هدف پاسخگویی به سوالات شما در ارتباط با روزه‌داری و اهداف و  چالش‌های سلامت وابسته به آن راه‌اندازی شده است به‌سوالات شما پاسخ می‌دهد.  
البته در هر ویدئو بسته به حجم سوالات و محتوای مورد پرسش به چند پرسش پاسخ داده می‌شود.

دکتر هاشمی در پاسخ به این پرسش که «چرا شکم بیشتر افراد با وجود روزه‌داری کوچک نمی‌شود؟» می‌گوید:‌« تغییر سایز تابعی از تغییر وزن است و تا زمانی که وزن افراد تغییر نکند سایز آنها هم تغییر نمی‌کند. روزه‌داری هم الزامی برای تغییر وزن نیست مگر اینکه کم‌خوری داشته باشند که با آسیب‌هایی به فرد همراه است و یا اینکه برنامه درستی برای کاهش وزن داشته باشند.»

 وی در پاسخ به این سوال که « اینکه طی روزه‌داری شب‌ها بیدار باشیم و روزها بخوابیم به سلامت‌مان آسیب نمی‌زند؟»بیان می‌کند:« داشتن ریتم متظم خواب شبنه یکی از مولفه‌های سلامتی است. روزه‌داری امری است تعبدی و روزه داران معمولا شب‌ها شب زنده‌داری می‌کنند. ولی از آنجاییکه این رویه فقط مربوط به ماه رمضان است در صورت رعایت فعالیت و تغذیه مناسب مشکلی ایجاد نمی‌کند. »

این متخصص در پاسخ به این سوال که «چرا بعضی‌ها دهان ‌شان اصلا طی روزه‌داری بوی بد نمی‌گیرد؟» می‌گوید:« بوی دهان تابعی است از وضعیت بهدلست دهان و دندان، وضعیت گوارشی و شیوه‌های گوارشی مختلف که در افراد مختلف متفاوت است. ما طی روزه‌داری ساعات طولانی‌تری غذا نمی خوریم و بدن بجای گلوکز برای تامین انرژی رو به اجسام کتونی می‌آورد که بوی تندی دارند و معمولا افراد روزه‌دار در تنفس شان این بوی تند را دارند. اما بوی بد دهان ربطی به اینکه افراد به چه شکل روزه‌داری داشته باشند،ندارد.»

منبع خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا