ایمان گودرزی؛ به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ سرانجام پس از دو هفته کاری ثبت نام از کاندیدای هیات فوتبال تهران به پایان رسید و نامزدهای حاضر در پست های ریاست، نایب رئیسی، نایب رئیسی بانوان، عضو هیات رئیسه (نماینده باشگاه ها و نماینده شهرستان ها) مشخص شدند. طبق روال معمول پروسه انتخابات بعد از اتمام مراحل ثبت نام و تحویل مدارک، همچون روال همیشه مراحل استعلام مربوطه انجام شود و پس از بررسی های کارشناسی و فنی و تایید نهایی اسامی افرادی که واجد شرایط شرکت در انتخابات هستند، اعلام خواهد شد.
اسامی داوطلبان به شرح ذیل است:
پست ریاست: میرشاد ماجدی – احمدرضا براتی – رضا نقی پور – مجید کیومرثی – علیرضا سهرابی بالسینی – سیدنورالدین بدخشان
پست نایب رئیسی : مجید محمدی – محمد خالقی راد
پست نایب رئیسی بانوان: ناهید روزبهان – عطیه محب زاده – ساغر میرطالبی – نفیسه سرلک
پست هیات رئیسه (نماینده شهرستانها) : حسین خبیری – مهدی لاله – صابر زندی – هادی نصیری – مرتضی نامجو
پست هیات رئیسه (نماینده باشگاهها) : محمد رحیمی – علی حاجی بگی
در سیاهه بلند بالای نفراتی که برای این انتخابات ثبت نام کرده اند، چند نام جالب و عجیب به چشم می خورد.
در پست کاندیداهای ریاست علاوه بر میرشاد ماجدی رئیس فعلی هیات فوتبال تهران دو نام جالب حضور دارند که حضورشان در گردونه انتخابات هیات فوتبال تهران از عجایب است.
اولی رضا نقی پور رئیس سابق حراست فدراسیون فوتبال و معاون پیشین دفتر تشریفات ریاست جمهوری در دوره رئیسی است که مشخص نیست با چه رزومه و عقبه ورزشی برای یک پست فوتبالی کاندیدا شده.شاید حضور در پست حراست فدراسیون فوتبال یک سابقه ورزشی محسوب می شود و او با اتکا به این سابقه می تواند ردای ریاست بر مهمترین هیات فوتبال استانی را بر تن کند! این درحالیست که شرح وظایف یک مدیر حراستی هیچ رابطه و دخلی به حوزه ورزش ندارد و وظایف او چیز دیگریست.البته ظاهرا نقی پور سابقه 5 سال مدیریت را هم در کارنامه ندارد و شاید این اتفاق مانع بزرگی برای او شود.
نفر دوم لیست کاندیداها اما از اولی نیز عجیبتر است. احمدرضا براتی وکیل ورزشی که سالیان طولانی در بدنه ورزش و فوتبال حضور داشته اما او نیز تنها در مباحث حقوقی صاحب نظر است و تنها فعالیت وی این حوزه را در بر می گیرد که کوچکترین قرابتی با فوتبال ندارد و مشخص نیست که براتی چطور تصور کرده وکالت در حوزه ورزش برای او تشخصی ایجاد کرده که بتواند صاحب یک کرسی کاملا ورزشی شود.
نکته حیرت انگیز ماجرا اینجاست که براتی در ماجرای تعلیق فدراسیون جودو همان فردیست که یکی از 3 داور این پرونده بود که محرومیت 4 ساله جودو ایران را تایید کرده بود! امضای او پای حکم تعلیق فدراسیون جودو ایران نقطه تاریک کارنامه اوست. طعنه آمیز است که چنین فردی حالا داعیه ریاست بر یکی از کلیدی ترین صندلی های فوتبال دارد.اصلا سوال این است که براتی هرگز به این سوال و ابهامات پیرامون آن پاسخ نداده و بعد از گذشت 2 سال که امضایی علیه ایران کرده چطور برای انتخابات هیات فوتبال تهران ثبت نام می کند و باز هم از پاسخگویی به این ابهام طفره می رود؟
براتی در روز ثبت نام برای هیات فوتبال تهران درباره رای پرونده CAS به ضرر جودوی ایران، گفت: در این مورد نمیتواتم صحبت کنم. چون قاضیان دادگاه CAS به صورت کلی از هرگونه فعالیت رسانهای محروم هستند اجازه صحبت ندارم.»
253 258