تیکاگو‌

کشف ۱۰ تن گوشت قاچاق در استان البرز – سلام نو

به گزارش تیکاگو به نقل از سلام نو

به گزارش سلام نو به نقل از پلیس البرز ، سردار “حمید هداوند” روز دوشنبه اظهار کرد: در پی دریافت اخباری مبنی بر نگهداری و بسته‌بندی میزان قابل توجهی گوشت خارج از شبکه توزیع در یک انباری در شهر کرج تیمی از ماموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز به همراه عوامل جهاد کشاورزی به این انبار اعزام شدند.

وی افزود: در بازرسی از این انباری ۹ تن گوشت منجمد و یک تن گوشت گرم خارج از شبکه توزیع کشف شد.

هداوند بیان کرد: کارشناسان ارزش این محموله را حدود ۶۰ میلیارد ریال برآورد کرده‌و در این رابطه یک نفر شناسایی و با تشکیل پرونده به تعزیرات حکومتی معرفی شد.

دستگیری سارقان اماکن خصوصی درکرج ‌
رییس پلیس آگاهی استان از دستگیری سارقان اماکن خصوصی با ۳۵ فقره ‌سرقت شهرستان کرج در این استان خبر داد. ‌
سرهنگ “ حکمت اله شجاعی” با بیان این خبر گفت: در پی اخبار واصله مبنی بر سرقت از اماکن خصوصی در منطقه جنوب شهرستان کرج موضوع در دستور کار ماموران پایگاه سوم پلیس آگاهی این استان قرار گرفت.
وی افزود: با انجام اقدامات پلیسی پنج سارق در این خصوص شناسایی و در عملیات های جداگانه در مخفیگاهشان دستگیر شدند.
شجاعی گفت :متهمان در مواجهه با مستندات پلیسی به ۴۰ فقره سرقت از اماکن خصوصی از نقاط جنوب شهرستان کرج اعتراف و پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع قضایی شدند .
رییس پلیس آگاهی استان البرز با اشاره به اینکه این سارقان از ایمنی پایین برخی منازل و باغ ویلاها به علت نبود دزدگیر و یا دوربین مداربسته سواستفاده کرده و اقدام به سرقت می کردند به شهروندان توصیه کرد : در صورت مشاهده افراد مشکوک بلافاصله موضوع را با مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

منبع

مطالب مشابه را ببینید!