اخبار بین‌الملل

وعده سنوار که بعد از شهادتش عملی شد

به گزارش خبرآنلاین به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، شبکه ۷ تلویزیون رژیم صهیونیستی در واکنش به آزادی تعداد زیادی از اسرای فلسطینی در تبادل با جنازه اسرای کشته شده صهیونیست و تعدادی از اسرای زنده صهیونیستی در غزه نوشت که یحیی سنوار به وعده خود برای آزادی اسرای حبس ابد و دارای احکام طولانی مدت وفا کرد.

به گزارش مهر، یحیی سنوار در زمان حیات خود گفته بود: ما به طور روشن اعلام می‌کنیم که به اذن خداوند متعال همه اسرای فلسطینی را از زندان‌های دشمن آزاد خواهیم کرد.

مقاومت فلسطین در نوار غزه اجساد ۴ اسیر صهیونیست از جمله یک اسیر زن و دو پسر او را تحویل صلیب سرخ داد که همگی در جریان حملات ارتش رژیم اشغالگر به غزه کشته شده بودند. در ازای تحویل این جنازه‌ها و آزادی تعداد دیگری از اسرای صهیونیست، شمار زیادی از اسرای فلسطینی از جمله اسرایی با چندین حبس ابد یا احکام طولانی حبس، از زندان‌های رژیم صهیونیستی آزاد خواهند شد.

۳۱۰۳۱۰

منبع خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا