اخبار فوری

هکرهای Bybit اکثر اتریوم‌های دزدیده شده را پول‌شویی کردند!

هکرهای گروه لازاروس (Lazarus) کره شمالی در مراحل پایانی پول‌شویی ۴۹۹,۰۰۰ اتریوم سرقت شده از صرافی بای‌بیت (Bybit)، با ارزش تقریبی ۱.۵ میلیارد دلار، قرار دارند.

با سرعت فعلی، آنها می‌توانند این فرآیند را ظرف ۳ روز آینده تکمیل کنند. تاکنون حدود ۷۰ درصد از وجوه سرقت شده پول‌شویی شده است. داده‌ها نشان می‌دهد که آنها فقط از دیروز ۱۳۸ میلیون دلار پولشویی انجام داده‌اند و تنها پول‌شویی ۱۵۶,۰۰۰ اتر به ارزش ۳۴۶ میلیون دلار باقی‌مانده است.

این در حالی است که شرکت سیرکل (Circle)، ناشر استیبل کوین USDC، با انتقاداتی مبنی بر تأخیر در مسدود کردن کیف پول‌های مرتبط با این حمله مواجه شده است. جرمی آلر (Jeremy Allaire)، مدیرعامل سیرکل از موضع این شرکت دفاع کرده و گفته است که آنها فقط به درخواست‌های مستقیم مقامات پاسخ می‌دهند و خودسرانه اقدامی نمی‌کنند.

کارشناسان امنیتی معتقدند این رویکرد باعث تأخیرهای غیرضروری شده و به هکرها فرصت اجرای کامل شستشوی پول را می‌دهد.

منبع خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا