اخبار سیاسی > احزاب و شخصیت‌ها

نماینده سابق ولی فقیه در نیروی قدس سپاه: حاج قاسم در جریان بیداری اسلامی، علمای جهان اسلام را به تهران آورد و ارتباط برقرار شد؛ هنر حاج قاسم این بود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حجت الاسلام علی شیرازی، جانشین رئیس عقیدتی سیاسی وزارت دفاع، در گفتگویی که با خبرآنلاین، داشت، به بررسی تحولات اخیر در سوریه پرداخته است.

نماینده سابق ولی فقیه در نیروی قدس سپاه در این گفتگو اظهار داشت: وقتی حاج قاسم، حزب الله را به سوریه می‌آورد، این ارتباط برقرار می‌شود. وقتی زینبیون و فاطمیون را به سوریه می‌آورد، خودبخود این ارتباط برقرار می‌شود. خودبخود، نیروی فاطمیون، سوریه را برای خود می‌داند. آن سوری که دارد نگاه می‌کند، می‌گوید چه کسی من را از محاصره نجات داد؟ لبنانی و فاطمیون و زینبیون و ایرانی را می‌بیند. شما اگر در حلقه محاصره قرار بگیرید و ببینید از ۱۰ کشور آمده‌اند که شما را نجات دهند، نسبت به آن ۱۰ کشور خودبخود عِرق ایجاد می‌شود. 

وی در ادامه اظهار داشت: قبلش هم در میدان‌های دیگر بود. مثلا حاج قاسم در جریان بیداری اسلامی، همه علمای جهان اسلام را در تهران آورد. از هفتاد تا صد کشور آمدند و در کنار هم قرار گرفتند و باهم تبادل نظر کردند. 

جانشین رئیس عقیدتی سیاسی وزارت دفاع در ادامه تاکید کرد: یک اجلاسیه بیداری اسلامی، یک اجلاسیه علمای جهان اسلام، یک اجلاسیه جوانان جهان اسلام و یک اجلاسیه بانوان جهان اسلام را داشتیم. همه این‌ها کار حاج قاسم بود. حاج قاسم تمام جوانان دنیای اسلام را کنار هم قرار داد. هنر حاج قاسم این بود که جلساتی می‌گذاشت که این‌ها باهم بنشینند و گفت‌وگو کنند. فقط هم در میدان جنگ این‌ها با هم مراوده نداشتند یا اینطور بود که با فلان گروه تبیین کند که پشتیبان فلسطین باشید. امروز یمن از فلسطین حمایت می‌کند. این ارتباط خودبخود برقرار می‌شود. ولی کسی باید جرقه اولی را بزند. آن جرقه اولیه را حاج قاسم می‌زد. 

شیرازی در ادامه تاکید کرد: باهم تبیین می‌کرد که فلسطین چیست. بُعد بعدی، تبیین موضوع فلسطین بود. وقتی برای من و شما امروز تبیین کنند که امروز باید به لبنان کمک کنید، کار اصلی را کرده است. این جرقه اصلی را حاج قاسم می‌زند. ولی تبیین شد که باید فلسطین موضوع اول جهان اسلام باشد، گرچه حاج قاسم هم ذیل حرف ولایت این راه را ترسیم می‌کند.

۲۹۲۱۹

منبع خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا