به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روزنامه اعتماد درباره امضا یاداشت فشار حداکثری علیه ایران توسط رئیس جمهور آمریکا نوشت:
بسیاری از تحلیلگران تاریخی باور دارند حمایت مالی خاندان روتشیلد از بریتانیا، عاملی تاثیرگذار در جهتگیری سیاستهای بریتانیا به نفع پروژه صهیونیسم شد.
در نهایت، این تحولات به صدور بیانیه بالفور در سال ۱۹۱۷ انجامید؛ بیانیهای که توسط آرتور جیمز بالفور، وزیر خارجه بریتانیا، خطاب به لرد والتر روتشیلد نوشته شد و در آن بریتانیا حمایت خود را از تاسیس یک خانه ملی برای یهودیان در فلسطین اعلام کرد.
تاریخ تکرار میشود. در زمانی که ترامپ میخواست در جلو دوربینهای تلویزیون، یادداشت فشار حداکثری علیه ایران را امضا کند، بنیامین نتانیاهو در اتاق پشتی بود. وقتی ترامپ میگوید زیر فشار این یادداشت را امضا کرده، میتوان تصور کرد که همه فشار لابی قدرتمند صهیونیسم در آنجا متمرکز بود. شاید از همین رو باشد که او از یک طرف سخن از بمب و جنگ میگوید و از سوی دیگر پرچم مذاکره را در دست گرفته است.
بیدلیل نیست که حسین علایی در گفتوگو با ایرنا میگوید: ترامپ میخواهد پرچم مذاکره را نیز در دست بگیرد تا به افکار عمومی بقبولاند که این ایران است که از مذاکره اجتناب میکند ولی او فرد صلحطلبی است.
حسین علایی باور دارد که این پرچم را باید از دست او گرفت و اجازه نداد خود را به ناحق پرچمدار مذاکره با ایران در جهان معرفی کند. اما چطور و چگونه میتوان در کنار سایر تاکتیکها، پرچمی از مذاکره برافراشت که این تاکتیک پربسامد رسانهای ترامپ را نیز بیاثر سازد؟
2727