اخبار ورزشی > لیگ برتر

مرگ و زندگی در ریاض/ رونمایی از چهره آسیایی پرسپولیس کارتال

ایمان گودرزی؛ باشگاه الهلال هم از نظر ساختاری و هم از لحاظ افتخار در صدر تیم‌های آسیاست و با سرمایه‌گذاری‌های اخیر عربستان، قدرتمندتر از همیشه شده است. در یک سال اخیر، الهلال در رقابت‌های آسیایی با تیم‌هایی مانند نساجی، سپاهان و استقلال عملکرد بی‌نظیری داشته است و هیچ تیمی نتوانسته در برابر آن کلین‌شیت کند. این تیم رکوردهای زیادی از جمله 34 برد متوالی را ثبت کرده است.

اما پرسپولیس هم با تجربه خوبش در مسابقات آسیایی، به خصوص در پنج سال اخیر، می‌تواند در برابر الهلال رقابت کند. با وجود تغییرات اخیر در کادر فنی و مشکلاتی مثل مصدومیت برخی بازیکنان، پرسپولیس همچنان می‌تواند به نتیجه امیدوار باشد. حضور الهلال در لیگ داخلی عربستان و فشار رقابت با الاتحاد می‌تواند فرصتی برای پرسپولیس ایجاد کند.

پرسپولیس برای صعود به جمع هشت تیم برتر نیاز به امتیاز از این بازی دارد و با انگیزه‌ای مضاعف وارد میدان خواهد شد. این اولین تجربه اسماعیل کارتال در مسابقات آسیایی است و ممکن است با شیوه‌های جدید خود تأثیرگذار باشد.

پرسپولیس پس از دیدار با تراکتور و فولاد، باید در عربستان مقابل الهلال، قوی‌ترین تیم آسیا، قرار گیرد. این بازی در سرنوشت صعود یا حذف پرسپولیس از لیگ قهرمانان آسیا نقش کلیدی دارد.

آخرین برد پرسپولیس مقابل الهلال به 9 سال قبل بازمی‌گردد، زمانی که در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا موفق شدند در ورزشگاه آزادی یک بر صفر این تیم را شکست دهند. از آن زمان، پرسپولیس نتواسته است الهلال را شکست دهد و در 6 دیدار اخیر با این تیم شکست خورده است.

مرگ و زندگی در ریاض/ رونمایی از چهره آسیایی پرسپولیس کارتال

در این بازی، الکساندر میتروویچ، ستاره الهلال، غایب است و لودی نیز در بازی حضور نخواهد داشت. با این حال، الهلال می‌تواند از خرید جدیدش، کایو سزار، بهره ببرد.

الهلال در شش سال اخیر تمام تیم‌های ایرانی، از جمله پرسپولیس، را شکست داده است. پرسپولیس امیدوار است که این روند را در کینگدام آرنا متوقف کند، اما می‌داند برای این کار باید عملکردی فوق‌العاده داشته باشد.

تا به امروز، الهلال و پرسپولیس در 15 دیدار برابر هم قرار گرفته‌اند که 5 برد برای الهلال و 4 برد برای پرسپولیس ثبت شده است و 6 بازی هم مساوی بوده است.

در آخرین بازی‌ها، الهلال 3 بر صفر الغرافه را شکست داد و پرسپولیس با معجزه‌ای 2 بر یک الشرطه را مغلوب کرد. در جدول، الهلال با 16 امتیاز صدرنشین است و پرسپولیس با 6 امتیاز در رده ششم قرار دارد و هنوز شانس صعود دارد.

257 251

منبع خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا