
دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۴، یکی از کارکنان باغ کتاب تهران با انتشار توییتی از قصد خود برای پایان دادن به زندگی اش خبر داد. کامران محمدخانی کتاب فروش باغ کتاب که با نام توییتری «کارگر کتاب فروشی» شناخته می شد و نزدیک به ۸ هزار فالوور داشت در توییتر خود نوشت:
من کامران محمدخانی هستم، شاغل در باغ کتاب تهران امروز و در این لحظه من آگاهانه و هوشیار، بدون مصرف الکل یا مخدر، به زندگی خودم پایان میدهم. دیگر تحمل این رنج را ندارم و متاسفم که تا اینجا برای اطرافیانم تلخی و تاریکی به بارآوردهام. حضور من دیگر مفید نیست. ببخشید و شاد بنوشید
پس از انتشار این توییت کتاب فروش باغ کتاب، برخی از کاربران شناخته شدهی توییتر و دوستان نزدیک کامران در جستجوی وی بودند. بسیاری امیدوار بودند که تا دیر نشده بتوانند جلویش را بگیرند و اکثر کاربران سعی می کردند با پیام های خود وی را منصرف کنند.
تا صبح سه شنبه کسی از سرنوشت کامرن محمدخانی خبر نداشت تا اینکه دوستانش اطلاع دادند که در همان زمان انتشار توییت او در یکی از هتل های تهران به زندگی خود پایان داده است. ظاهرا آنها برای اعلام مرگ او در شبکه های اجتماعی دست نگه داشته بودند تا بتوانند در آرامش این خبر ناگوار را با خانواده او در میان بگذارند.
کاربر کارگر کتاب فروشی برای بسیاری شناخته شده بود و به واسطه شغلش بسیاری او را از نزدیک دیده بودند. این اتفاق موضوع نشانه های خودکشی و لزوم بی توجه نبودن به این نشانه ها را به تلخی یادآوری کرد و بسیاری در این مورد صحبت کردند.