برای تهیه سیرابی لعاب دار، ابتدا باید سیرابی را طبق روش طرز تهیه سیرابی سنتی به دقت بشویید و با نمک و سرکه ماساژ دهید تا بوی زهم آن از بین برود. سپس مانند طرز تهیه سیرابی تبریزی، سیرابی را با پیاز، سیر، نخود، ادویههای معطر و کمی رب گوجهفرنگی بپزید تا به خوبی نرم و لعابدار شود. برای ایجاد بافت ترد و طعم متفاوت، میتوانید پس از پخت اولیه، سیرابیها را طبق طرز تهیه سیرابی سرخ شده ابتدا در آرد و تخممرغ بغلتانید و سپس در روغن داغ سرخ کنید. این روش باعث میشود که سیرابی هم لعابدار و هم بافتی ترد و لذیذ داشته باشد که با نان تازه، سبزی خوردن و ترشی سرو میشود.
انتشار : – 10:44کد خبر : 6036مشاهده : 1