تیکاگو‌

سخنان عجیب ایلان ماسک در جلسه xAI: ما بقایای تمدن‌های بیگانه را پیدا خواهیم کرد

به گزارش تیکاگو به نقل ازگجت نیوز

ایلان ماسک در جلسه xAI، از برنامه‌های خود برای یافتن بقایای تمدن‌های بیگانه در فضا سخن گفت. این اظهارات در آستانه عرضه عمومی سهام xAI مطرح شد.

ایلان ماسک در جلسه اخیر xAI، اظهارات غیرمعمولی داشت که شامل اهداف بلندپروازانه برای ادغام اسپیس‌ایکس و xAI می‌شد.

او با وجود استعفای اخیر برخی از بنیان‌گذاران xAI، قصد دارد ۵۰ میلیارد دلار سرمایه جذب کند و به دنبال ساخت «کاتاپولت علمی تخیلی» روی ماه، کشف تمدن‌های بیگانه باستانی و استفاده از انرژی خورشید است.

بیشتر بخوانید

ماسک معتقد است که ادغام xAI و اسپیس‌ ایکس برای پیشرفت هوش مصنوعی ضروری است. او دلیل این امر را نیاز به مراکز داده مداری می‌داند که برای آموزش مدل‌های هوش مصنوعی، می‌توانند حداکثر بهره‌وری را از انرژی خورشید ببرند و مشکلات خنک‌سازی را به حداقل برسانند.

رؤیای گسترش آگاهی و انرژی بی‌پایان

بقایای تمدن‌های بیگانهبقایای تمدن‌های بیگانه

ماسک در این جلسه تأکید کرد: «برای گسترش جهان، باید آن را کاوش کنید.» این جمله، انگیزه اصلی ترکیب اسپیس‌ ایکس و xAI است: تسریع آینده بشریت در درک کیهان و گسترش «نور آگاهی» به ستاره‌ها. او تأکید می‌کند که دانش محدود زمین کافی نیست و باید به فضا رفت.

همچنین بخوانید

ماسک به جاه‌طلبی‌های انرژی بشریت نیز اشاره کرد؛ در حال حاضر تنها حدود ۱ درصد از پتانسیل انرژی زمین استفاده می‌شود. او برای دسترسی به مقادیر عظیم‌تر انرژی خورشید، که ۹۹.۸ درصد جرم منظومه شمسی را تشکیل می‌دهد، گسترش فعالیت‌ها به فراسوی زمین را ضروری می‌داند.

پایگاه‌های ماه و جستجوی تمدن‌های بیگانه

ایلان ماسک برنامه‌هایی برای راه‌اندازی مراکز داده مداری با ظرفیت ۱۰۰ تا ۲۰۰ گیگاوات در سال دارد و مسیری برای رسیدن به ظرفیت یک تراوات در سال را متصور است.

کارخانه هوش مصنوعی در ماهکارخانه هوش مصنوعی در ماه

برای فراتر رفتن از این مقیاس، ماسک از برنامه‌های ساخت کارخانه‌هایی در ماه برای تولید ماهواره‌های هوش مصنوعی و یک ماشین پرتاب انبوه (mass driver) سخن گفت که می‌تواند ماهواره‌ها را به اعماق فضا پرتاب کند. او این طرح را «حماسی» توصیف کرد.

هدف نهایی او گسترش تمدن بشری به ماه و مریخ و سپس به سراسر منظومه شمسی و فراتر از آن است. ماسک صراحتاً بیان کرد: «شاید با بیگانگان ملاقات کنیم. شاید تمدن‌هایی را ببینیم که میلیون‌ها سال دوام آورده‌اند و بقایای تمدن‌های بیگانه باستانی را پیدا خواهیم کرد. اما تنها راه برای انجام این کار، بیرون رفتن و کاوش است.»

منبع

مطالب مشابه را ببینید!