اخبار بین‌الملل

روبیو: ترجیح رئیس جمهور ترامپ، حل مسأله ایران از طریق دیپلماسی است

به گزارش خبرآنلاین به نقل از شبکه الجزیره، مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا مدعی شد: دونالد ترامپ، رئیس جمهوری این کشور به دنبال تقویت صلح است.

به گزارش مهر، وی افزود که ترامپ ترجیح می‌دهد مسأله ایران را از طریق دیپلماسی و بدون جنگ حل کند.

وزیر امورخارجه آمریکا ادعا کرد: ترامپ برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای آماده انجام هر اقدامی است و در صورت نیاز، توانایی جلوگیری از این امر و حتی فراتر از آن را دارد.

روبیو همچنین در ادامه ادعاهای خود افزود: ادامه حمایت ایران از حوثی‌ها غیرقابل‌قبول است و این وضعیت باید تغییر کند.

روبیو ادعا کرد: ترامپ به‌صراحت اعلام کرده است که “ایران بابت هرگونه حمایتی که به حوثی‌ها ارائه کند، پاسخگو خواهد شد “

وزیر خارجه آمریکا در ادامه ادعاهای خود تصریح کرد: تا زمانی که حوثیها توانایی تهدید نیروی دریایی آمریکا و امنیت کشتیرانی جهانی را از دست بدهند، این حملات علیه آنها ادامه خواهد یافت.

۳۱۰۳۱۰

منبع خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا