تازه های روز

رتبه بندی بزرگترین شرکت‌های جهان از نظر درآمد از سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۴ + اینفوگرافی

مجموع درآمد سالانه ۱۰ شرکت بزرگ جهان به حدود ۴.۶ تریلیون دلار می‌رسد که از تولید ناخالص داخلی کشورهایی مانند ژاپن و آلمان نیز بیشتر است. در پنج سال گذشته، ترازنامه‌های شرکت‌ها در پی تقاضای قوی مصرف‌کنندگان، بهبود اقتصادی و بازارهای کار قدرتمند، رشد چشمگیری داشته‌اند. همزمان، بازارهای سهام به طور فزاینده‌ای متمرکزتر شده‌اند و شرکت‌های بزرگ از طریق قدرت قیمت‌گذاری و صرفه‌جویی‌های ناشی از مقیاس، سهم بازار بیشتری به دست آورده‌اند. نمودار زیر، ۱۰ شرکت برتر فهرست فورچون گلوبال ۵۰۰ را از سال ۲۰۱۹ نشان می‌دهد که بر اساس داده‌های مجله فورچون تهیه شده است. برای این رتبه‌بندی، فورچون شرکت‌های دولتی و خصوصی که داده‌های مالی خود را گزارش می‌کنند، در نظر گرفته است. آخرین رتبه‌بندی سال ۲۰۲۴ بر اساس کل درآمدهای شرکت‌ها در سال مالی منتهی به ۳۱ مارس ۲۰۲۴ یا پیش از آن است.

بزرگترین شرکت‌های جهان را از نظر درآمد

والمارت، با بیش از ۱۰,۶۰۰ فروشگاه در سراسر جهان، جایگاه خود را به عنوان بزرگترین شرکت جهان از نظر درآمد برای دوازدهمین سال متوالی حفظ کرده است.

با حاشیه سود اندک تنها ۲.۴ درصد، والمارت به طور فزاینده‌ای بر درآمدهای تبلیغات دیجیتال متمرکز شده است. امروزه والمارت ۶.۸ درصد از هزینه‌های تبلیغات خرده‌فروشی آمریکا را در اختیار دارد که پیش‌بینی می‌شود در سال ۲۰۲۴ به ۳.۷ میلیارد دلار برسد. در دو فصل گذشته، رشد درآمد تبلیغاتی والمارت از آمازون پیشی گرفته که عمدتاً به دلیل افزایش تعداد فروشندگان در بازار آنلاین این شرکت بوده است.

آمازون، به عنوان دومین خرده‌فروش بزرگ آمریکا، با درآمد ۵۷۴.۸ میلیارد دلار در رتبه بعدی قرار دارد. از سال ۲۰۱۹، درآمدهای این شرکت بیش از دو برابر شده که به واسطه ۳۱۰ میلیون مشتری جهانی استفاده‌کننده از بازار آنلاین آن بوده است.

با این حال، سرویس وب آمازون (AWS) به دلیل حاشیه سود بالا و رشد قوی، بخش عمده سود را تأمین می‌کند. امروزه سرویس وب آمازون ۳۱ درصد از بازار جهانی خدمات ابری را در اختیار دارد.

شرکت دولتی State Grid چین، که بزرگترین کارفرمای جهان است، در رتبه سوم قرار دارد. این شرکت دولتی به طور منظم در رتبه‌بندی ۱۰ شرکت برتر قرار داشته که نشان‌دهنده گستره جهانی آن است. امروزه این غول صنعت برق در پروژه‌هایی در استرالیا، برزیل، پرتغال، ایتالیا و فیلیپین سرمایه‌گذاری کرده است.

در مجموع، اپل با ۲۵ درصد بالاترین حاشیه سود را در میان ۱۰ شرکت برتر دارد. پس از آن، غول نفتی آرامکو عربستان قرار دارد که هزینه‌های تولید پایین و ذخایر نفتی گسترده آن باعث شده حاشیه سود در آخرین سال مالی به ۲۴ درصد برسد.

منبع خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا