امروزه گوشیهای هوشمند به ابزارهایی قدرتمند برای عکاسی تبدیل شدهاند. با پیشرفت تکنولوژی بسیاری از مدلهای جدید گوشیهای هوشمند به دوربینهایی مجهز شدهاند که میتوانند تصاویری حرفهای با کیفیت بالا ثبت کنند. بااینکه دوربینهای حرفهای عملکرد خیلی بهتری دارند با دوربینهای گوشیهای هوشمند قابلمقایسه نیستند. با گوشی میتوانید قابهای خاطرهانگیز، جذاب و باکیفیت ثبت و با ابزارهای متفاوتی آن را ویرایش کنید. انتخاب بهترین گوشی برای عکاسی مطابق با نیاز و سلیقه هر کاربر متفاوت است.
راهنمای خرید بهترین گوشی برای عکاسی
در این مقاله از دیجیاتو قصد داریم شما را با بهترین گوشی ها برای عکاسی آشنا کنیم. هرکدام از گوشیها در زمینههای مختلفی از عکاسی مثل پرتره، عکاسی در شب یا سلفی برتری دارند. در این مقاله گوشیهای هوشمند براساس عملکرد دوربین و قیمت مرتب شدهاند تا بتوانید بهترین موبایل برای عکاسی را پیدا کنید. در ادامه با ما همراه باشید:
گوشی سامسونگ گلکسی A16 5G
دوربین اصلی (واید): سنسور ۵۰ مگاپیکسلی با دیافراگم f/۱.۸
دوربین فوق عریض (اولترا واید): سنسور ۵ مگاپیکسلی با دیافراگم f/۲.۲
دوربین ماکرو: سنسور ۲ مگاپیکسلی با دیافراگم f/۲.۴
دوربین سلفی: سنسور ۱۳ مگاپیکسلی با دیافراگم f/۲.۰
حدود قیمت: ۱۴ میلیون تومان
شاید بهترین گوشی از نظر دوربین بین گوشیهای اقتصادی گلکسی A16 است. تازهوارد سامسونگیها در بخش دوربین عملکرد مناسبی دارد. دوربین اصلی این گوشی بهصورت پیشفرض عکسها را با وضوح ۱۲.۵ مگاپیکسل میگیرد. البته میتوانید با وارد شدن به بخش تنظیمات دوربین، رزولوشن را تا ۵۰ مگاپیکسل بالا ببرید.
عملکرد دوربین اصلی همانطور است که از گوشی اقتصادی انتظار میرود. عکسها جزئیات خوبی دارند و به لطف نمایشگر خوب این گوشی، چشمنواز به نظر میرسند. در عکاسی از طبیعت، شاید کمی محدوده دینامیکی پایینی داشته باشد و رنگها کمی از حالت طبیعی دور باشند اما همچنان از دیدن عکس خود لذت میبرید. در حالت پرتره، بهخوبی سوژه تشخیص داده میشود و تار شدن پشت سوژه بهاندازه و مناسب هستند.
اما عملکرد دوربین اولترا واید به اندازه دوربین اصلی خوب نیست. عکسهایی که با دوربین اولترا واید گرفته میشود، خیلی نرم و تار هستند و بهسختی میتوانید جزئیات را در آن ببینید. محدوده دینامیکی و کنتراست در عکسها ضعف دارند ولی درمجموع عکسها قابلقبولاند.
دوربین ماکرو 2 مگاپیکسلی در گلکسی A16 عملکرد مناسبی دارد اما شما را هیجانزده نمیکند. عکاسی با دوربین ماکرو این گوشی آسان نیست؛ زیرا سطح کانونی ثابت و نسبتاً باریکی دارد و برای گرفتن عکس باید زمان زیادی بگذارید تا نتیجه خوبی بگیرید.
عملکرد دوربین سلفی کاملاً معمولی است و کیفیت رنگها قابلقبول است. در تشخیص سوژه برای عکاسی پرتره دقیق عمل میکند و تاری مناسبی در پشت سوژه میاندازد که عکسهای پرتره را زیباتر میکند. رنگ پوست را طبیعی نشان میدهد و با فیلترهایی که وجود دارد، میتوانید جلوههای زیباتری به سلفی خود اضافه کنید.
گوشی شیائومی ردمی نوت ۱۳ پرو 4G
دوربین اصلی (واید): سنسور ۲۰۰ مگاپیکسلی با دیافراگم f/۱.۷
دوربین فوق عریض (اولترا واید): سنسور ۸ مگاپیکسلی با دیافراگم f/۲.۲
دوربین ماکرو: سنسور ۲ مگاپیکسلی با دیافراگم f/۲.۴
دوربین سلفی: سنسور ۱۶ مگاپیکسلی با دیافراگم f/۲.۴
حدود قیمت: ۱۵ میلیون تومان
یکی دیگر از بهترین گوشی ها برای عکاسی بین میان ردهها ردمی نوت ۱۳ پرو است. سنسور ۲۰۰ مگاپیکسلی با دیافراگم مناسب در مشخصات دوربین این گوشی شما را شگفتزده میکند. عملکرد دوربینهای این گوشی با مشخصات روی کاغذ آن تفاوت دارد. عملکرد دوربین ماکرو این گوشی کاملاً شبیه عملکرد ماکرو در گلکسی A16 است.
دوربین اصلی بهصورت پیشفرض با رزولوشن ۱۲.۵ مگاپیکسل عکاسی میکند که عملکرد کاملاً متوسطی دارد. اگر تنظیمات را تغییر دهیم و با رزولوشن ۲۰۰ مگاپیکسل عکاسی کنیم، شرایط خیلی بهتر میشود. جزئیات در عکسها زیاد میشود اما حجم فایل هر عکس تا چند برابر افزایش پیدا میکند. محدوده دینامیکی و کنتراست قابلقبول است و رنگها طبیعی جلوه میکنند.
عملکرد دوربین اولترا واید عالی است. عکسها کنتراست، جزئیات و بازه دینامیکی خیلی خوبی دارند. نویز در عکسهای اولترا واید بهسختی دیده میشود و شاید تنها ایرادی که به این سنسور وارد است، نرمی بیش از حد بهخصوص در لبههای سوژه است.
دوربین سلفی در بخش پرتره عملکرد خوبی به اندازه دوربین اصلی ندارد. گاهی در تشخیص سوژه و عمق سریع عمل نمیکند اما بافت پوست و رنگها قابلقبول است. اگر بیشتر اوقات از دوربین سلفی استفاده میکنید، شاید این گوشی برای شما مناسب نباشد.
گوشی سامسونگ گلکسی A35
دوربین اصلی (واید): سنسور ۵۰ مگاپیکسلی با دیافراگم f/۱.۸
دوربین فوق عریض (اولترا واید): سنسور ۸ مگاپیکسلی با دیافراگم f/۲.۲
دوربین ماکرو: سنسور ۵ مگاپیکسلی با دیافراگم f/۲.۴
دوربین سلفی: سنسور ۱۳ مگاپیکسلی با دیافراگم f/۲.۲
حدود قیمت: ۱۷ میلیون تومان
گلکسی A35 نسبت به نسل قبل در قسمت دوربین پیشرفتهایی داشته و از سنسور جدیدی برای دوربین اصلی استفاده شده است. گلکسی A35 شاید بهترین گوشی از لحاظ دوربین بین میانردهها باشد. درمجموع عملکرد این گوشی در بخش دوربین شما را راضی میکند و یکی از مناسبترین گزینههای برای عکاسی است.
کیفیت عکسها با دوربین اصلی واقعاً خوب است. جزئیات بهخوبی نمایش داده میشود و بهخاطر محدوده دینامیکی مناسبی که دارند، رنگها زیبا و طبیعی هستند. به لطف پردازشهای هوش مصنوعی، عکسها بسیار نرم یا تیز نیستند و حس خیلی خوبی به شما میدهند. عکاسی پرتره با دوربین اصلی لذتبخش است و شاید تنها ایراد در بخش فوکوس خودکار باشد که گاهی کند عمل میکند.
دوربین 8 مگاپیکسلی فوق عریض شما را شگفتزده نمیکند اما عملکرد خوبی بین همردههای خود ارائه می دهد. مقدار جزئیات در عکس راضیکننده است. کنتراست و محدوده دینامیکی هر 2 خوب هستند و رنگها بهخوبی با دوربین اصلی هماهنگ شدهاند.
دوربین ماکرو نسبت به 2 گوشی دیگر عملکرد بهتری دارد. سطح کانونی عمیقی دارد و عکاسی با آن راحت است. دوربین ماکرو وضوح خیلی خوبی در حدواندازه باقی دوربینها ندارد و فوکوس آن ثابت است.
گوشی سامسونگ گلکسی S24 FE
دوربین اصلی (واید): سنسور ۵۰ مگاپیکسلی با دیافراگم f/۱.۸
دوربین فوق عریض (اولترا واید): سنسور ۱۲ مگاپیکسلی با دیافراگم f/۲.۲
دوربین تله فوتو: سنسور ۸ مگاپیکسلی با دیافراگم f/۲.۴
دوربین سلفی: سنسور ۱۰ مگاپیکسلی با دیافراگم f/۲.۴
حدود قیمت: ۳۲ میلیون تومان
گلکسی S24 FE، بهترین گوشی با دوربین عالی بین قاتل پرچمدارهاست. عملکرد این گوشی در بخش دوربین مانند سایر بخشها کاملاً با لقب قاتل پرچمدار مطابقت دارد. به لطف هوش مصنوعی و پردازشهای حرفهای عکسها باکیفیت و چشمنواز هستند.
عملکرد دوربین اصلی این گوشی در حد پرچمدارهای سال پیش سامسونگ است. به لطف سنسور ۵۰ مگاپیکسلی، جزئیات تصاویر بسیار عالی هستند. گاهی کمی نویز روی سطوح مشاهده میشود اما قابلتوجهی نیست. میتوان گفت ظاهر کلی تصاویر کاملاً طبیعی است. بااینکه رنگها کمی حالت پررنگ به سبک سامسونگ دارند، میتوان گفت به واقعیت نزدیک هستند. عکاسی پرتره با دوربین اصلی بینقص به نظر میرسد، بافت و رنگ پوست کاملاً طبیعی جلوه میکند و مقدار تاری پشت سوژه کافی است. عملکرد دوربین تله فوتو دقیقاً مثل دوربین اصلی است. بافت و رنگ در تصاویر بینقص هستند و عکسها با حداقل نویز ثبت میشوند.
دوربین فوق عریض 12 مگاپیکسلی اما با حسگر 13 مگاپیکسلی معرفی شده است، درنهایت تصاویر را با رزولوشن 12 مگاپیکسل ذخیره میکند. دوربین اولترا واید گلکسی S24 FE بسیار زاویه بازی دارد که این ویژگی را میتوان مزیت دانست اما درنتیجه آن مقداری اعوجاج در تصاویر مشاهده میشود. نرمی در گوشههای تصویر بسیار کم است. سطح جزئیات خیرهکننده نیست اما برای دوربین فوق عریض قابلقبول است و رنگها بهخوبی با ۲ دوربین دیگر هماهنگ شدهاند.
عملکرد دوربین سلفی 10 مگاپیکسلی به اندازه باقی دوربینها جذاب است و تصاویر سلفی بسیار خوبی تولید میکند. چهرهها واضح و تمیز ثبت میشوند و رنگها و پوست نیز زیبا هستند. سطح فوکوس گسترده است و استفاده از آن بسیار آسان است. دامنه دینامیکی نیز کاملاً خوب است و حد تاریکی و روشنایی بالایی دارد.
گوشی شیائومی ۱۴T پرو
دوربین اصلی (واید): سنسور ۵۰ مگاپیکسلی با دیافراگم f/۱.۶
دوربین فوق عریض (اولترا واید): سنسور ۱۲ مگاپیکسلی با دیافراگم f/۲.۲
دوربین تله فوتو: سنسور ۵۰ مگاپیکسلی با دیافراگم f/۲.۰
دوربین سلفی: سنسور ۳۲ مگاپیکسلی با دیافراگم f/۲.۰
حدود قیمت: ۴۲ میلیون تومان
عملکرد عکاسی گوشی شیائومی ۱۴T پرو بسیار تحسینبرانگیز است و تجربهای نزدیک به سطح پرچمداران ارائه میدهد. این گوشی مجهز به دوربین اصلی با حسگر بزرگ و پیشرفته است که تصاویر با وضوح بالا و جزئیات چشمگیر ثبت میکند. فناوری پردازش تصویر پیشرفته شیائومی باعث میشود رنگها زنده و طبیعی به نظر برسند و عملکرد در نور کم نیز بسیار خوب باشد.
دوربین اصلی شیائومی ۱۴T پرو با حسگر بزرگ و وضوح بالا ۲۰۰ مگاپیکسلی، تصاویری با کیفیت بسیار عالی ثبت میکند. این دوربین جزئیات خیرهکننده، رنگهای زنده و طبیعی ارائه میدهد و در شرایط نوری مختلف، بهویژه نور کم، عملکرد عالی دارد. فناوریهای پیشرفته مانند لرزشگیر اپتیکال (OIS) و الگوریتمهای پردازش تصویر، کیفیت عکسها را به سطح پرچمدارها نزدیک میکند.
دوربین اولترا واید زاویه دید بسیار گستردهای دارد و به کاربران اجازه میدهد سوژههایی مانند طبیعت یا عکسهای گروهی را با کمترین نیاز به تنظیم قاب ثبت کنند. کیفیت تصاویر در مقایسه با دوربین اصلی کمتر است اما رنگها بهخوبی با دوربین اصلی هماهنگ شدهاند و میزان اعوجاج در گوشههای تصویر بسیار کم است.
دوربین تلهفوتو قابلیت زوم اپتیکال با کیفیت بالا را ارائه میدهد و برای ثبت سوژههای دور، مانند پرترهها یا اشیا، بسیار مناسب است. تصاویر ثبتشده با این دوربین از نظر وضوح و جزئیات خوب هستند و زوم اپتیکال از افت کیفیت جلوگیری میکند. لرزشگیر اپتیکال و الگوریتمهای پردازشی حتی در زومهای بالاتر نیز عکسهای شفاف و دقیق را تضمین میکنند.
دوربین سلفی شیائومی ۱۴T پرو، نقطه قوت آن است، این دوربین توانایی ثبت تصاویر واضح و با جزئیات بالا را فراهم میکند. رنگها طبیعی و زندهاند و بافت پوست دقیق ثبت میشود. این دوربین همچنین ویژگیهای هوشمند مانند حالتهای زیبایی و AI برای بهبود کیفیت تصاویر سلفی دارد. عملکرد این دوربین در شرایط نوری مختلف، بهویژه در نور کم، نیز بهطور قابلتوجهی خوب است؛ بهطوری که عکسهای سلفی در محیطهای کمنور نیز وضوح و شفافیت بالا خواهند داشت. فوکوس خودکار امکان گرفتن عکسهای واضح از فاصلههای مختلف را فراهم میکند.
گوشی هواوی Pura ۷۰ اولترا
دوربین اصلی (واید): سنسور ۵۰ مگاپیکسلی با دیافراگم f/۱.۶
دوربین فوق عریض (اولترا واید): سنسور ۴۰ مگاپیکسلی با دیافراگم f/۲.۲
دوربین تله فوتو: سنسور ۵۰ مگاپیکسلی با دیافراگم f/۲.۱
دوربین سلفی: سنسور ۱۳ مگاپیکسلی با دیافراگم f/۲.۴
حدود قیمت: ۷۰ میلیون تومان
هواوی پیورا ۷۰ اولترا به نظر خیلی از کارشناسان بهترین گوشی دنیا از نظر دوربین است. منتقدان صنعت موبایل از عملکرد دوربینهای این گوشی بسیار تعریف کرده بودند. اندازه بزرگ سنسورها و مکانیک پیشرفته بیرون و داخل رفتن دوربین اصلی، همه طرفداران و کارشناسان را شگفتزده کرد.
دوربین اصلی نقطه قوت پیورا ۷۰ اولترا است. این گوشی از سنسور 50 مگاپیکسلی Sony IMX989 با اندازه یک اینچ، تثبیتکننده تصویر با جابهجایی سنسور و لنز جمعشونده با دیافراگم متغیر استفاده میکند. هواوی مکانیزم جمعشوندهای به لنز دوربین اصلی اضافه کرده که هنگام استفاده دوربین را بیرون میآورد. لنز تلسکوپی چرخان ساختار موتوری پیچیدهای دارد که هواوی آن را برای ۳۰۰ هزار چرخه باز و بسته شدن آزمایش کرده است. هواوی در دوربین اصلی از موتور جدید XD Motion برای کمک به عکاسی از اجسام متحرک استفاده میکند. تصاویری که با دوربین اصلی ثبت میشوند، همگی بینقص هستند. ویژگی دیافراگم متغیر مزیت بزرگی برای دوربین اصلی است. این ویژگی به شما امکان میدهد عمق میدان و میزان نوری را که بهصورت طبیعی وارد میشود، کنترل کنید. خلاصه اینکه عکاسی با دیافراگم باز f/1.6 عمق میدان بسیار کم و بوکهای عالی ارائه میدهد. دیافراگم بزرگ همچنین برای عکاسی در شب بسیار مناسب است. دیافراگمهای کوچکتر زمانی ایدهآل هستند که به عمق میدان بیشتر یا عکسهایی با ظاهر طبیعی و بدون استفاده از بهبود HDR نیاز داریم. خلاصه شاید نتوانید هیچ ایرادی به این دوربین بگیرید.
دوربین تله فوتو از سنسور 50 مگاپیکسلی استفاده میکند که پشت لنز پریسکوپی 90 میلیمتری با دیافراگم f/2.1 قرار گرفته است. این لنز تثبیتکننده اپتیکال تصویر (OIS) و زوم اپتیکال 3.5 برابری دارد. همچنین زوم ترکیبی بدون افت کیفیت تا 10 برابر ارائه میدهد. این دوربین بهعنوان دوربین ماکرو نیز عمل میکند و به شما امکان میدهد تا 5 سانتیمتری سوژه نزدیک شوید و از حالت ماکروی فوقالعاده 35 برابری بهره ببرید. عملکرد این لنز چه در حالت تله فوتو چه ماکرو، بینظیر است. بهندرت نویز در عکسها پدیدار میشود، رنگها طبیعی هستند و هیچ تاری در تصاویر دیده نمیشود.
دوربین اولترا واید سنسور 40 مگاپیکسلی با فاصله کانونی 13 میلیمتری دارد. این دوربین از فوکوس خودکار پشتیبانی میکند و به قابلیت عکاسی ماکرو نیز مجهز است. دوربین اولترا واید هم عملکرد بینظیری دارد و بدون هیچ تاری و مشکلی در رنگ و نور، قاب شما را بهخوبی ثبت میکند.
دوربین سلفی از یک سنسور 13 مگاپیکسلی همراه با لنز 18 میلیمتری با دیافراگم f/2.4 بهره میبرد و فوکوس خودکار نیز در این دوربین پشتیبانی میشود. تصاویری که این دوربین ثبت میکند با وضوح بالا، جزئیات فراوان، نویز کم، رنگهای زنده و دامنه دینامیکی عالی ثبت میشود.
گوشی گوگل پیکسل ۹ پرو
دوربین اصلی (واید): سنسور ۵۰ مگاپیکسلی با دیافراگم f/۱.۷
دوربین فوق عریض (اولترا واید): سنسور ۴۸ مگاپیکسلی با دیافراگم f/۱.۷
دوربین تله فوتو: سنسور ۴۸ مگاپیکسلی با دیافراگم f/۲.۸
دوربین سلفی: سنسور ۴۲ مگاپیکسلی با دیافراگم f/۲.۲
حدود قیمت: ۸۴ میلیون تومان
گوگل پیکسل ۹ پرو از بهترین گوشیها برای عکاسی است. پیکسل در چند سال اخیر به لطف هوش مصنوعی و چیپست مخصوص خود که بهینهشده برای پردازشهای هوش مصنوعی است، توانسته در پردازش تصاویر و قابهایی که ثبت میکنید، فوقالعاده عمل کند. البته دوربینهای پیکسل ۹ پرو حتی بدون هوش مصنوعی هم واقعاً در ثبت تصاویر بینقص هستند.
دوربین اصلی در روز و شب (تاریکی) عکسهای فوقالعادهای میگیرد. جزئیات زیادی در تصاویر وجود دارد و همهچیز واضح و شفاف است. گاهی برخی سطوح پیکسلشدگی دیده میشود اما این اتفاق بهندرت میافتد. بااینکه خیلی زیاد از پردازش تصاویر در پیکسل صحبت میشود، در هیچکدام از عکسهایی که با این گوشی میگیرید، اثر بیش از حد پردازش را نمیبینید. نویز در تصاویر وجود ندارد، رنگها طبیعی هستند و محدوده دینامیکی مناسبی دارند.
عملکرد دوربینهای اولترا واید و تله فوتو به اندازه دوربین اصلی خوب نیستند. گاهی در تصاویر گرفتهشده، شفافیت بیش از حد است. کنتراست گاهی به حدی زیاد میشود که سایهها خیلی تاریک دیده میشوند اما این اتفاق فقط در ۲۰ درصد عکسهایی است که با این ۲ لنز میگیرید. در بیشتر موارد، عکسها با نویز حداقلی ثبت میشود. رنگها به لطف محدوده دینامیکی مناسب طبیعی هستند اما در عکاسی ماکرو، این ۲ لنز بینقص عمل می کنند. عمق میدان و شفافیت مناسبی در تصاویر ماکرو دیده میشود.
عملکرد دوربین سلفی پیکسل ۹ پرو شما را شگفتزده میکند. همه عکسهایی که با این دوربین میگیرید، با جزئیات کافی، کنتراست بهاندازه، رنگهای طبیعی و تشخیص سوژه درست ثبت میشوند. ایرادگرفتن از دوربین سلفی پیکسل ۹ پرو تقریباً غیرممکن است.
گوشی آیفون ۱۶ پرومکس
دوربین اصلی (واید): سنسور ۴۸ مگاپیکسلی با دیافراگم f/۱.۸
دوربین فوق عریض (اولترا واید): سنسور ۴۸ مگاپیکسلی با دیافراگم f/۲.۲
دوربین تله فوتو: سنسور ۱۲ مگاپیکسلی با دیافراگم f/۲.۸
دوربین سلفی: سنسور ۱۲ مگاپیکسلی با دیافراگم f/۱.۹
حدود قیمت: ۹۵ میلیون تومان
با نگاه به آیفون ۱۶ پرومکس، متوجه این موضوع میشوید که چند سالی است آیفونهای جدید از لحاظ ظاهری، بهخصوص در سری پرو تفاوتی ندارند. البته اپل هر سال عملکرد دوربینهای آیفون را بهبود میبخشد. برای سری آیفون ۱۶ این بهبود کمی بیشتر از دوربینها بوده است؛ دکمه جدیدی با نام (Camera Control) به این گوشیها اضافه شده تا با امکاناتی که در اختیار شما میگذارد، حس بهتری از عکاسی با سری آیفون ۱۶ بگیرید.
دوربین اصلی بهصورت پیشفرض، رزولوشن ۱۲ مگاپیکسلی دارد، البته از فناوری «پیکسلبینینگ» (Pixel Binning) برای ترکیب 4 پیکسل به یک پیکسل بزرگتر در نور کم استفاده میکند که باعث میشود عکسها حتی در شرایط نوری ضعیف، روشن و واضح باشند. تصاویری که با دوربین اصلی گرفته میشوند، بینقص به نظر میرسند. در عکسهای پرتره، بافت و رنگ پوست طبیعی هستند و به لطف فاصله کانونی ۴۸ میلیمتر، سوژه بهخوبی تشخیص داده میشود و تاری بهاندازهای در پشت سوژه است. عملکرد دوربین اولترا واید کاملاً مشابه دوربین اصلی است. رنگها طبیعیاند و کنتراست مناسبی در تصاویر دیده میشود.
درمورد دوربین تله فوتو، تصاویر با زوم پنجبرابری اپتیکال بسیار خوبی به دست میآید. جزئیات عالی است و پارامترهای کلی با خروجی دوربین اصلی تطابق خوبی دارند. دوربین تلهفوتو همچنین برای عکاسی پرتره عالی است؛ زیرا فاصله کانونی 120 میلیمتر به شما امکان میدهد دقیقتر قاببندی کنید یا از فاصلهای دورتر عکس بگیرید. البته برای عکسهای پرتره ممکن است کمی طولانی به نظر برسد؛ زیرا برای ما که به گوشیهای هوشمند عادت کردهایم، ممکن است مناسب نباشد اما تصاویری زیبا میگیرد و ارزش امتحانکردن را دارد.
در حالت زوم ۱۰ برابری، جزئیات قابلقبولی ثبت میکند. این عملکرد تقریباً مشابه مدلهایی مانند گلکسی S24 اولترا یا پیکسل 9 پرو است اما آیفون نسبت به این ۲ مدل تصاویری با نویز بیشتر ثبت میکند.
عملکرد دوربین سلفی حرفی برای گفتن نمیگذارد. همهچیز در تصاویر این دوربین بینقص است. جزئیات بسیار خوب ثبت میشوند، نوردهیها بهخوبی برای صورت شما تنظیم شدهاند و فوکوس خودکار امکان گرفتن عکس از زوایای مختلف در فاصله نزدیک را فراهم میکند.
جمعبندی
انتخاب بهترین موبایل برای عکاسی به عواملی همچون کیفیت دوربین، ویژگیهای نرمافزاری و تجربه کلی عکاسی بستگی دارد. گوشیهای هوشمند پیشرفته با سیستمهای دوربین چندگانه که شامل دوربینهای اصلی، اولتراواید و تلهفوتو هستند، میتوانند تصاویری با جزئیات دقیق و رنگهای طبیعی ثبت کنند. ویژگیهایی مانند فوکوس خودکار سریع، زوم اپتیکال و بهبود تصاویر در شرایط نوری کم از عواملی هستند که به ارتقای کیفیت عکاسی کمک میکنند.
ویژگیهای نرمافزاری مانند پردازش تصویر هوشمند و فناوریهایی مثل HDR و کاهش نویز در شب، به ثبت تصاویر با کیفیت بالا در شرایط مختلف نوری کمک میکنند. بهترین گوشی برای عکاسی موبایلی است که ترکیبی از سختافزار قدرتمند و نرمافزار هوشمند داشته باشد و تجربه عکاسی کاربر را به سطح جدیدی ارتقا دهد. انتخاب بهترین گوشی برای عکاسی بستگی به نیازهای خاص هر کاربر و اولویتهای شخصی او دارد.