تیکاگو‌

دستور دولت به استانداران درمورد بازاریان معترض

به گزارش تیکاگو به نقل از اقتصاد آنلاین

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، فاطمه مهاجرانی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «پس از دیدار رئیس‌جمهور با نمایندگان اصناف و اعضای هیئت‌امنای بازار، در استان‌ها نیز گفت‌وگوی مستقیم با نمایندگان اصناف و بازاریان در دستور کار قرار گرفته است.

استانداران با برگزاری نشست‌های منظم، زمینه شنیدن بی‌واسطه مطالبات را فراهم می‌کنند؛ گفت‌و‌گو، مقدمه تصمیم درست و حل مسئله است.»

روز گذشته رؤسای اتاق بازرگانی و اتاق اصناف در جلسه هیئت دولت حاضر شدند تا مطالبات اصناف و بازاریان را پیگیری کنند.

در پی اعتراضات اخیر در تهران و برخی شهرستان‌ها، رئیس‌جمهوری هم جلساتی با فعالان اصناف و اتاق بازرگانی برگزار کرده است.

دولت و مجلس هم برای تسهیل فعالیت اصناف و بازاریان با تعلیق اجرای الزامات سامانه مودیان مالیاتی، توقف اعمال مالیات بر ارزش افزوده، تعلیق جرایم مالیاتی و توقف الزامات جدید در درگاه ملی مجوز‌ها برای اصناف و بازاریان به مدت یک‌سال توافق کردند.

منبع

مطالب مشابه را ببینید!