
به گزارش خبرآنلاین از اهواز، در سال ۱۴۰۳ جودوی خوزستان با دستاوردهای قابل توجهی همراه بود که نشاندهنده پیشرفت و تلاش مستمر ورزشکاران و مسئولان این رشته در استان است.
در سال ۱۴۰۳، جودوی خوزستان با رویدادها و تغییرات مهمی همراه بود که در ادامه به آنها پرداخته میشود.
نایب قهرمانی در مسابقات قهرمانی بزرگسالان کشور
در آذرماه ۱۴۰۳، تیم جودوی بزرگسالان خوزستان برای نخستین بار در تاریخ این رشته، عنوان نایب قهرمانی مسابقات قهرمانی کشور را کسب کرد. این رقابتها با حضور بیش از ۲۵۰ ورزشکار از ۳۱ استان در اهواز برگزار شد. تیم خوزستان با کسب یک مدال طلا، دو نقره و یک مقام پنجمی، پس از تیم تهران در جایگاه دوم قرار گرفت و تیم البرز سوم شد. مصطفی ریاحیفرد در وزن منفی ۶۰ کیلوگرم مدال طلا، علی رکابینیا در منفی ۶۶ کیلوگرم و ابوالفضل محمودی در منفی ۷۳ کیلوگرم مدال نقره را برای خوزستان به ارمغان آوردند.
انتخاب رئیس جدید هیأت جودو خوزستان
در تاریخ ۸ دی ۱۴۰۳، مجمع انتخاباتی هیأت جودوی خوزستان برگزار شد و محمد مهرافشار با کسب ۱۳ رأی از مجموع ۱۳ رأی مأخوذه، بهعنوان رئیس جدید این هیأت برای دورهای چهار ساله انتخاب شد. پیش از این، مهرافشار سرپرستی هیأت را بر عهده داشت و در گذشته نیز بهعنوان دبیر هیأت فعالیت میکرد. در این مجمع بهمن آسترکی، عادل مدحج و مجید مینویی بهعنوان اعضای هیأت رئیسه و پرستو کامیاب بهعنوان نایبرئیس هیأت جودو انتخاب شدند.
انتصاب مربی خوزستانی در تیم ملی نونهالان و تیم ملی نابینایان و کم بینایان
در بهمنماه ۱۴۰۳، حبیب ایگدر مربی خوزستانی، به عنوان مربی تیم ملی جودوی نونهالان ایران منصوب شد. این انتصاب تا پایان المپیک دانشآموزی ۲۰۲۵ ادامه خواهد داشت و نشاندهنده اعتماد فدراسیون جودو به توانمندیهای مربیان خوزستانی است. همچنین دعوت از هانی عساکره مربی خوزستانی به اردوی تیم ملی نابینایان و کم بینایان کشور.
افتخارات پیشکسوتان در مسابقات قهرمانی کشور
در خردادماه ۱۴۰۳، جودوکاران پیشکسوت خوزستانی در هشتمین دوره رقابتهای قهرمانی کشور که در تهران برگزار شد، موفق به کسب ۶ مدال شدند. امید مطیری و محسن قائدی مدال طلا، یعقوب حیدری و محمدرضا صادقی حسنوند مدال نقره، و محمد رئیسی و مجید گجفروشنژاد مدال برنز را در ردههای سنی مختلف به دست آوردند.
دعوت به اردوی تیم ملی جوانان و بزرگسالان
در سال ۱۴۰۳، جودوکاران خوزستانی با حضور پررنگ خود در اردوهای تیم ملی در ردههای سنی مختلف، نشاندهنده پیشرفت و استعدادهای درخشان این استان در عرصه جودو بودند.
در دیماه ۱۴۰۳، علیرضا بهزادی، رضا اصلانی، مصطفی ریاحیفر و علی رکابی چهار جودوکار خوزستانی بودند که به اردوهای تیم ملی دعوت شدند.
دعوت به اردوی تیم ملی نوجوانان
در بهمنماه ۱۴۰۳، محمدامیر مرادی و ابوالفضل سامری دو جودوکار نوجوان خوزستانی به اردوی تیم ملی نوجوانان ایران دعوت شدند.
دعوت به اردوی تیم ملی جودو نابینایان و کمبینایان
همچنین در بهمنماه ۱۴۰۳، ابوالفضل یعقوبیزاده و حسین یعقوبیزاده دو جودوکار دوقلوی خوزستانی به اردوی تیم ملی جودو نابینایان و کمبینایان کشور برای حضور در رقابتهای پاراآسیایی جوانان تاشکند ۲۰۲۵ دعوت شدند.
میزبانی اولین اردوی تیم ملی جودو نونهالان در اهواز
در اسفندماه ۱۴۰۳، اولین مرحله اردوی تیم ملی جودو نونهالان ایران در اهواز برگزار شد. در این اردو، دو جودوکار نونهال خوزستانی، ابوالفضل جعفریان و حسین بن سعید، در ترکیب تیم حضور داشتند. این تیم برای حضور در رقابتهای بینالمللی فروردین ۱۴۰۴ آماده میشود.
حضور این جودوکاران خوزستانی در اردوهای تیم ملی، نشاندهنده ظرفیت بالای این استان در پرورش استعدادهای جودو و نقش مؤثر آن در تقویت تیمهای ملی کشور است.
در پایان باید گفت که جودوی خوزستان در سال ۱۴۰۳ با دستاوردهای عظیم خود توانست جایگاه ویژهای در ورزش کشور پیدا کند. از موفقیتهای برجسته ورزشکاران در رقابتهای کشوری و دعوت آنها به اردوی تیمهای ملی تا انتخاب رئیس جدید هیأت و تغییرات مدیریتی، همگی گواهی بر آینده روشن این رشته در استان هستند. با ادامه این روند و حمایت بیشتر از استعدادهای جوان، جودو در خوزستان نه تنها در سطح ملی بلکه در عرصههای بینالمللی نیز میتواند به یکی از قطبهای بزرگ این ورزش تبدیل شود. این موفقیتها نه تنها بهعنوان دستاوردهای فردی شناخته میشوند، بلکه بهعنوان نماد تلاشهای جمعی و همبستگی جامعه جودو در خوزستان به شمار میروند.
46