به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدحسین طاهری آکردی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر، گفت: اینکه یک زن نیمهبرهنه بیاید و چیزی بخواند با فرهنگ و تمدن ایرانی سازگار نیست. اسلام را کنار بگذارید؛ دوران اشکانیان، هخامنشیان و ساسانیان را ببینید، این رفتار خلاف قانون هم هست.
اهم سخنان وی را در گفتگو با ایلنا، در ادامه می خوانید؛
*{درباره اجرای یک خواننده زن در یک کاروانسرا}: ما به این قضیه ورود کردیم و با شکایت ما کاروانسرا تعطیل شد. مدیر گردشگری استان قم هم به جرم اینکه بر زیرمجموعهاش نظارت نداشته است، تغییر کرد.
* شکایت کردیم و کاروانسرا بسته شد؛ یعنی ما نبستیم. ما به قوه قضائیه گفتیم و آنها بستند. ما با گردشگری مکاتبه کردیم و گفتیم این مدیر لایقِ قم نیست. قم شهری مذهبی است و حساسیت دارد. اگر ما این کار را نمیکردیم و اگر مسئول عوض نمیشد، شاید خیلی از مردم و مراجع اعتراض میکردند.
*شاید اگر ما مداخله نمیکردیم، دستگاه دیگری این کار را انجام میداد. .
*اگر دوستان محیط زیستی با مسئولی مشکل دارند یا میخواهند جلسه بگذارند به ما اطلاع میدهند، ما تماس میگیریم و میگوییم به آنها وقت بدهید.
*معتقدم خیانتی در موضوع هوای پاک در حال انجام است. چرا سیستم حمل و نقل عمومی را تقویت نمیکنند که مردم مجبور باشند با خودروی شخصی بیرون بیایند؟
* چرا ادارات بساط سرویسها را برچیدند؟ به طور مثال یک اداره ۱۰ دستگاه اتوبوس به سرویس اختصاص میداد و ۴۰۰ نفر را به محل کار میرساند، الان اینها باید با ۴۰۰ خودرو به محل کار بیایند. اگر ادارات مختلف در مناطق مختلف تهران سرویس بگذارند، خواهید دید شهر چقدر خلوت میشود. ترافیکی که در دهه هفتاد اروپا بود چگونه از بین رفت؟ با تقویت این موضوعات. چه اشکالی دارد بلیط را برای دانشجو و کارمند رایگان کنیم؟ اینها هزینه نیست، سرمایهگذاری است.
*من میتوانم خودشیرینی کنم و هر روز یه مصاحبه بدهم. مردم هم بگویند بهبه چه عجب! اما این کار اخلاقی نیست. وقتی در جایی مداخله میکنیم و گزارش میدهیم و به ما گفته میشود، ما خودمان در حال بررسی هستیم ما پایمان را عقب میکشیم.
*{ مبارزه با مفاسد اقتصادی نیاز به ظرافت دارد}: این کار نه وظیفه اصلیام که وظیفه جانبی من است. پس باید با احتیاط عمل کنم. در ضمن عده ما اندک است و کل تیم حقوقی من را ۳ نفر تشکیل میدهد. حقوق کمی هم پرداخت میکنیم. با حقوق ۸.۱۰ و ۱۵ تومان چه میشود کرد؟
*{درباره وکلای جهادی که با ستاد امر به معروف و نهی از منکر همکاری میکنند}: وکیل نمیتواند در این ستاد مشغول به کار شود، زیرا دوشغله خواهد شد. وکلا میگویند پرونده را به من بدهید تا پیگیری کنم. البته بیشتر پروندههای ما مربوط به عفاف و حجاب است.
ماجرای برگزاری همایشی در خصوص کاشت ناخن در قم
وی در یک نشست خبری نیز در خصوص همایش کاشت ناخن در قم سخن گفت که در ادامه می خوانید؛
*{با اشاره به همایشی در خصوص کاشت ناخن که در قم برگزار شد}: همایش علمی هم کار فرهنگی محسوب میشود. در این همایش کاشت ناخن به عنوان یک موضوع مبتلابه به صورت علمی بررسی شد. کارشناسان هم پزشک و روان شناس بودند و از نظر سلامت جسمی و روانی بررسی کردند. این امر در جامعه اسلامی منکر است و ما به صورت علمی بررسی کردیم.
*گفته شد میلیاردها تومان از جیب مردم هزینه و خرج همایش شده است. اما تنها هزینهای که برای این همایش شد، هزینه آن آبمیوه و کیک بود؛ چرا که جهادیها این برنامه را برگزار کردند. تقلیل مسئله یا تخریب چنین همایشی دورکردن اذهان مردم از مسائل اصلی است.
*ترویج فریضتین، نظارت بر اجرا، حمایت از آمران به معروف و بحث عفاف و حجاب در حوزه قانون از وظایف اصلی ما است. در حوزه آموزش نیز فعالیتهایی مانند آموزش پایه آمران به معروف، در مباحث حقوقی، دینی، جامعه شناختی و روان شناختی در ۷۲ قسمت به صورت مجازی انجام شده است.
*بر محور خانواده نیز آموزشهایی داریم. برای نهادهای دیگر هم در بحث ترویج فریضتین ۱۴۰ نشست آموزشی داشتهایم. عفاف و حجاب در امر به معروف و نهی از منکر یک مصداق جزئی است. موضوعاتی مانند کنشگری اجتماعی و مطالبهگری مسئولانه و … دارای اهمیت است.
۲۹۲۱۸