سلامت

جهان برای یک همه‌گیری دیگر آماده نیست!

بیل گیتس، بنیان‌گذار مایکروسافت و از فعالان حوزه سلامت جهانی، هشدار داده جهان همچنان برای مقابله با همه‌گیری آماده نیست. او در مصاحبه‌ای با روزنامه وال استریت ژورنال تأکید کرد احتمال وقوع پاندمی طبیعی در 4 سال آینده بین 10 تا 15 درصد است.

بیل گیتس: احتمال پاندمی جدید و لزوم آمادگی جهانی

طبق گزارش «وال استریت ژورنال»، گیتس گفت: «باوجود تجربیات کووید 19 و هزینه‌های هنگفت، هنوز آمادگی کافی برای مقابله با پاندمی بعدی وجود ندارد. جهان درحال بازنگری اشتباهات گذشته است اما هنوز ابزارهای لازم برای مواجهه با بحران‌های آینده را ندارد.»

او در ادامه افزود: «باوجود ازدست‌رفتن میلیون‌ها زندگی و صرف تریلیون‌ها دلار، پیشرفت‌ها به اندازه‌ای که انتظار می‌رفت، نبوده است.»

بیل گیتس پیش‌ازاین نیز درباره تهدید همه‌گیری‌ها هشدار داده بود. او سال 2015 در سخنرانی معروف خود در TED گفت جهان آماده مقابله با شیوع بیماری گسترده و مرگباری نیست. این هشدار پس از وقوع پاندمی کووید 19 به واقعیت پیوست.

سال ۲۰۲۲، گیتس کتابی با عنوان «چگونه می‌توان از پاندمی بعدی پیشگیری کرد» منتشر کرد که در آن بر لزوم یادگیری از تجربیات همه‌گیری کرونا و ایجاد زیرساخت‌های جهانی برای آمادگی در برابر بیماری‌های فراگیر تأکید کرده است. همچنین بنیاد خیریه او و همسر سابقش، بنیاد بیل و ملیندا گیتس، 125 میلیون دلار را به مبارزه با کرونا و آمادگی برای پاندمی‌های آینده اختصاص دادند.

آیا جهان برای همه‌گیری بعدی آماده است؟

گیتس معتقد است جامعه جهانی نیازمند هماهنگی و اجماع درباره ابزارهای لازم برای مقابله با بحران‌های بهداشتی است. او اشاره کرد بسیاری از کشورها همچنان درگیر اختلاف‌نظر درباره اشتباهات گذشته‌اند و این موضوع مانعی برای پیشرفت در حوزه آمادگی جهانی است.

بیل گیتس همچنین به وضعیت فعلی آمادگی ایالات متحده در دوران دولت جدید اشاره کرد و گفت مشخص نیست چه میزان از سرمایه‌گذاری در این حوزه ادامه می‌یابد. او درباره توقف ارتباطات عمومی سازمان‌های بهداشتی در دولت جدید هشدار داد و آن را تهدیدی جدی برای آمادگی کشور دانست. دونالد ترامپ اخیراً فرمان خروج از سازمان بهداشت جهانی را صادر کرده است.

منبع خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا