تزیین ته چین مجلسی؛ ۱۵ عکس الهامبخش مجلل برای سفرههای لاکچری مهمانیهای خاص
به گزارش تیکاگو به نقل از پانا مگ

تزیین ته چین مجلسی همیشه نقش مهمی در شیکتر دیده شدن سفره دارد. حتی اگر ته چینت خیلی خوشطعم باشه، ظاهرش هم تأثیر زیادی روی اشتهای مهمونا میذاره. از زعفران و خلال پسته گرفته تا روبانهای طلایی هویج و خلال بادام، همگی میتونن جلوهای خاص به ته چین بدن. فقط کافیه کمی وقت و دقت صرف چیدمان مواد روی سطح ته چین کنی تا پایان کار، یه اثر هنری واقعی جلوی چشم مهمونا قرار بگیره. زیبایی این غذا درست مثل طعمش، باید یه حس لوکس و مجلسی بده.



برای شروع تزیین، باید سطح ته چینت صاف و طلایی باشه. بعد از برگردوندنش، میتونی از زعفران غلیظ برای طرح دادن استفاده کنی. مثلاً با قاشق خطوطی شبیه گل یا موج روی برنج بکش. اگر دنبال یه ظاهر خاصتر هستی، خلال بادام رو دور تا دور ته چین بچین و وسطش رو با زرشک سرخ شده پر کن. اضافه کردن چند برگ نعنا خشک یا گل محمدی خشک، رنگ و بوی دلنشینی به غذا میده و باعث میشه هم عطرش وسوسهانگیزتر بشه و هم جلوی چشم، جذابتر بدرخشه.



وقتی بحث تزیین ته چین مجلسی میشه، سلیقه حرف اول رو میزنه. بعضیا دوست دارن با مواد ساده مثل زرشک و ماست زعفرونی طرح بزنن و بعضیا ترجیح میدن با قالبهای مخصوص ته چین رو تزئین کنن. اگه ته چین رو قالبی درست کردی، اضافهکاری خاصی لازم نداری؛ فقط با کمی روغن و زعفران رویش رو براق کن. اما اگه ته چین رو تو سینی سرو میکنی، بهتره از تزیینهای رنگیتر استفاده شه تا از فاصله هم چشمگیر باشه.



یه ایده عالی برای مجالس بزرگ، درست کردن ته چین چند طبقهست. هر طبقه رو میشه با رنگ خاصی تزیین کرد؛ مثلاً طبقهٔ بالا با زرشک، وسط با پسته، و پایین با خلال پرتقال یا حتی خلال بادام. این مدل هم چشمنوازه و هم وقتی برش میخوره، رنگها خودشون جلوهٔ خاصی پیدا میکنن. در کنار بشقاب ته چین هم میتونی از حلقههای لیموترش، سبزی معطر یا گوجه گیلاسی برای جلوهی بیشتر استفاده کنی.



برای اونایی که عاشق جزئیاتن، میشه طرحهای منظم با قالب یا حتی قاشق کشید. مثلاً گلهای برنجی درست کن و با زرشک وسط هر گل رو پر کن. یا با چاقوی نوکتیز خطوط هنری روی ته چین بکش و داخلش زعفران بریز تا حالت سایهروشن بگیره. این نوع تزیینها باعث میشه علاوه بر طعم خوب، تجربهٔ بصری متفاوتی هم مهمونا داشته باشن و ته چینت واقعاً خاص جلوه کنه.



در نهایت، تزیین ته چین فقط یک کار تزئینی نیست، بلکه نشونهای از ذوق و سلیقهٔ میزبان هم هست. وقتی همه جزئیات با عشق و حوصله انجام بشه، نتیجه یه غذای خاص با جلوهای مجلسی و حرفهایه. مهم نیست مهمونیت بزرگه یا خانوادگی، ظاهر زیبا باعث میشه همه لذت بیشتری از غذا ببرن. پس همیشه زمان و حوصلهی کافی برای تزیین صرف کن تا ته چینت نهتنها خوشمزه، بلکه ظاهراً هم بینقص و وسوسهبرانگیز باشه.
Loading more posts…





