راهنمای خرید

بهترین گوشی های شیائومی در هر بازه قیمتی

شیائومی در چند سالی که پا به دنیای گوشی‌های موبایل گذاشته و توانسته به‌ لطف قیمت رقابتی، بخش عمد‌ه‌ای از بازار را در دست بگیرد. این کمپانی تقریباً در هر رده قیمت و برای هر سلیقه‌ای چندین موبایل در سبد محصولاتش دارد. در این مطلب، قصد داریم ماهانه فهرستی از بهترین گوشی‌های شیائومی را معرفی کنیم.

در این راهنمای خرید گوشی، غالباً بهترین مدل‌های شیائومی که در یک سال و نیم اخیر روانه بازار شده‌اند، انتخاب کرده‌ایم. قیمت‌های این گوشی‌ها مربوط به زمان نگارش این مطلب است و ممکن است طی یک ماه پیش رو، نوسان داشته باشند. طی مدت اخیر، تعدادی از گوشی‌های قدیمی‌تر شیائومی دوباره در بازار موجود شده‌اند. برخی از این مدل‌ها مشخصات قابل‌توجهی دارند اما به‌دلیل قدیمی‌ بودن و پشتیبانی کوتاه‌‌مدت‌تر، خرید آن‌ها را توصیه نمی‌کنیم. در ادامه لیستی از بهترین گوشی‌های شیائومی را به‌ترتیب در رده‌های قیمتی مختلف ارائه می‌کنیم و بهترین گوشی‌های شیائومی در بازار ایران را به شما معرفی می‌کنیم. متأسفانه با ایجاد محدودیت در واردات گوشی هوشمند، بازار موبایل ایران مخصوصاً در رده محصولات شیائومی آشفته شده و برخی مدل‌ها ناموجود یا بسیار گران‌اند.


لیست بهترین گوشی‌های شیائومی در مدل‌های اقتصادی

شیائومی مدل‌های ارزان متنوعی در بازار دارد که قیمتشان تا چندی پیش از حدود ٣ میلیون تومان شروع می‌شد اما حالا برای خرید گوشی هوشمند ارزشمند از برند شیائومی، باید حداقل ۵ میلیون تومان هزینه کنید. این اتفاق به‌دلیل تخصیص‌ندادن ارز به واردات موبایل و کمبود موجودی گوشی هوشمند در بازار رخ داده است. نگاهی بیندازیم به بهترین‌های شیائومی در رده اقتصادی و قیمت گوشی‌های شیائومی.


شیائومی ردمی A3 مدل ۴/۱۲۸ گیگابایت؛ اقتصادی با امکانات خوب: ۶.۵ میلیون تومان

راهنمای خرید بهترین گوشی شیائومی - ردمی A3

مشخصات شیائومی ردمی A3نمایشگر۶.۷۱ اینچی از نوع IPS LCD با رزولوشن ۷۲۰ در ۱۶۵۰ پیکسلیچیپستمدیاتک Helio G36ترکیب رم و حافظه داخلی۲/۶۴، ۳/۶۴، ۴/۶۴، ۴/۱۲۸ و ۶/۱۲۸ گیگابایتیسیستم‌عاملاندروید ١۴ و پوسته MIUI 14دوربین اصلیدوگانه شامل دوربین عریض ۸ مگاپیکسلی و عمق‌سنج QVGAدوربین سلفی۵ مگاپیکسلیباتری۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتیفناوری شارژسیمی ۱۰ واتوزن۱۹۳ گرمقابلیت‌های جانبیمجهز به جک ٣.۵ میلی‌متری هدفون، حسگر تشخیص اثر‌انگشت و درگاه کارت حافظه MicroSD جداگانه

ردمی A3 باوجود افزایش قیمت‌ها و ناموجود شدن برخی مدل‌های ارزشمند، جایگاه ارزان‌ترین گوشی راهنمای خرید این ماه گوشی‌های شیائومی را از آن خود کرده است. وظیفه پردازش اطلاعات در ردمی A3 را تراشه مدیاتک Helio G36 برعهده دارد. می‌توانید این دستگاه را در 2 مدل ۶۴ و ١٢٨ گیگابایتی تهیه کنید اما درنهایت مدل ۴/۱۲۸ گیگابایتی آن با قیمت حدوداً ۶.۵ میلیون تومان، بیشترین ارزش خرید را دارد. طراحی گوشی اقتصادی ردمی شبیه گوشی‌های گران‌تر این برند است؛ به‌همین‌دلیل ظاهری متفاوت با رقبا دارد.

دوربین اصلی ردمی A3 رزولوشن ۸ مگاپیکسلی دارد تا برای گرفتن عکس‌های نه‌چندان حرفه‌ای در نور مناسب کارتان را راه بیندازد؛ در کنار آن نیز فقط یک دوربین عمق‌سنج با رزولوشن QVGA به‌ کار رفته و هیچ خبری از دوربین فوق‌عریض نیست. ویژگی‌های دیگر این گوشی مانند باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی و نمایشگر IPS LCD با رزولوشن +HD در این رده قیمتی عادی هستند؛ اما درکل می‌توان ردمی A3 را بهترین گوشی شیائومی تا ۵ میلیون دانست.


شیائومی پوکو M5s مدل ۴/۱۲۸ گیگابایتی؛ جذاب و دلربا: ۸ میلیون تومان

راهنمای خرید بهترین گوشی موبایل - پوکو M5s

مشخصات شیائومی پوکو M5sنمایشگر۶.۴۳ اینچی از نوع امولد با رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسلچیپستمدیاتک Helio G95ترکیب رم و حافظه داخلی۴/۶۴، ۴/۱۲۸، ۶/۱۲۸ و ۸/۲۵۶ گیگابایتیسیستم‌عاملاندروید ١۲ با پوسته MIUI 13دوربین اصلیسه‌گانه شامل دوربین عریض ۶۴ مگاپیکسلی، ۸ مگاپیکسلی فوق‌عریض، ماکروی ٢ مگاپیکسلی و تشخیص عمق ۲ مگاپیکسلیدوربین سلفی۱۳ مگاپیکسلیباتری۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتیفناوری شارژسیمی ۳۳ واتوزن۱۷۹ گرمقابلیت‌های جانبیمجهز به جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون، حسگر تشخیص اثر‌انگشت و درگاه کارت حافظه MicroSD جداگانه

از ویژگی‌‌های شاخص پوکو M5s می‌توان به نمایشگر امولد فول اچ‌‌دی پلاس، دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی، چیپست ۱۲ نانومتری مدیاتک هلیو G95 و پشتیبانی از شارژ سریع ۳۳ واتی اشاره کرد. این نماینده ارزان‌قیمت پوکو قاب پشتی شیشه‌ای دارد و در رنگ‌‌‌هایی جذاب به‌‌ دست کاربران می‌رسد. از نقاط ضعف این گوشی می‌توان به نسخه قدیمی اندروید و دوربین‌‌های جانبی نه‌چندان کاربردی اشاره کرد. درکل اگر قصد خرید گوشی شیائومی با نمایشگر جذاب و سخت‌افزار قابل‌اتکا دارید، پوکو M5s از گزینه‌های اقتصادی پیش‌ روی شماست.


لیست بهترین گوشی های شیائومی در مدل‌های میان‌رده

در ادامه فهرست بهترین گوشی‌های شیائومی، میان‌رده‌هایی را معرفی می‌کنیم که امکانات جذابی در اختیار مشتریان می‌گذارند و بعضاً بهترین گوشی شیائومی از نظر دوربین در رده قیمتی خودشان هستند.


شیائومی پوکو M6 پرو 4G مدل ٨/۲۵۶ گیگابایتی؛ میان‌رده پر زرق‌وبرق: ۱۳.۵ میلیون تومان

پوکو M6 پرو 4G

مشخصات پوکو M6 پرو مدل 4Gنمایشگر۶.۶٧ اینچی از نوع امولد با رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل و نرخ رفرش ١٢۰ هرتزیچیپستمدیاتک Helio G99 Ultraترکیب رم و حافظه داخلی۸/۲۵۶ و ۱۲/۵۱۲ گیگابایتیسیستم‌عاملاندروید ١٣ با پوسته MIUI 14دوربین اصلی٣ گانه شامل دوربین عریض ۶۴ مگاپیکسلی، ۸ مگاپیکسلی فوق‌عریض و ماکروی ٢ مگاپیکسلیدوربین سلفی۱۶ مگاپیکسلیباتری۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتیفناوری شارژسیمی ۶۷ واتوزن۱۷۹ گرمقابلیت‌های جانبیمجهز به جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون، اسپیکر استریو، حسگر تشخیص اثر‌انگشت و درگاه کارت حافظه MicroSD

پوکو M6 پرو 4G از جدیدترین نمایندگان این برند در بازار ایران است که با مشخصات جذاب و برچسب قیمتی نسبتاً اقتصادی از ارزشمندترین گوشی‌های رده ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان محسوب می‌شود. این گوشی چند ویژگی قابل‌توجه دارد که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

مهم‌ترین ویژگی پوکو M6 پرو 4G نمایشگر ۶.۶۷ اینچی امولد با رزولوشن فول اچ‌دی پلاس، حداکثر روشنایی ۱۳۰۰ نیت و نرخ رفرش ۱۲۰ هرتزی است که آن‌ را در میان بهترین میان‌رده‌های اقتصادی بازار قرار می‌دهد. چیپ مدیاتک Helio G99 Ultra در کنار ٨ گیگابایت حافظه رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی نیز اندروید ۱۳ را به روان‌ترین شکل ممکن اجرا می‌کنند؛ البته انتظار می‌رفت این گوشی با اندروید ۱۴ عرضه شود.

از دیگر ویژگی‌های میان‌رده پوکو می‌توان به دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی و دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی اشاره کرد که عملکرد خوبی در این رده قیمتی دارند. باوجوداین، دوربین‌‌های فوق‌عریض و ماکروی این گوشی چندان تعریفی ندارند. باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژ سریع ۶۷ واتی و وجود شارژر داخل جعبه نیز از دیگر ویژگی‌های رقابتی این گوشی هستند.


شیائومی پوکو X6 پرو مدل ۱۲/۵۱۲ گیگابایت؛ میان‌رده‌ای با زور بازوی پرچم‌داران: ۲۳ میلیون تومان

بررسی پوکو X6 پرو

مشخصات شیائومی پوکو X6 پرونمایشگر۶.۶۷ اینچی از نوع AMOLED با رزولوشن ۱۲۲۰ در ۲۷۱۲ پیکسل، پشتیبانی از نرخ رفرش ۱۲۰ هرتز و قابلیت نمایش ۶۸ میلیارد رنگچیپستمدیاتک Dimensity 8300ترکیب رم و حافظه داخلی۸/۲۵۶، ۱۲/۲۵۶ و ۱۲/۵۱۲ گیگابایتیسیستم‌عاملاندروید ۱۴ با HyperOSدوربین اصلیسه‌گانه شامل دوربین عریض ۶۴ مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال در کنار فوق‌عریض ۸ مگاپیکسلی و ماکرو ٢ مگاپیکسلیدوربین سلفی۱۶ مگاپیکسلیباتری۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتیفناوری شارژسیمی ۶۷ واتوزن۱۸۶ یا ۱۹۰ گرم بسته به جنس بدنهقابلیت‌های جانبیمجهز به اسپیکر استریو، جک هدفون، حسگر تشخیص اثر‌انگشت و پشتیبانی از 5G

پوکو X6 پرو جدیدترین میان‌رده این زیرمجموعه شیائومی است که ویژگی‌های متنوع و برچسب قیمتی ٢۳ میلیون تومانی آن ارزش خریدش را به حداکثر رسانده‌اند. این میان‌رده از تراشه ۴ نانومتری مدیاتک Dimensity 8300 قدرت می‌گیرد. این چیپ با ۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی و ۱۲ گیگابایت رم همراه شده تا عملکردی در حد و اندازه پرچم‌داران را عرضه می‌کند. در بررسی پوکو X6 Pro جزئیات بیشتری درباره عملکرد سخت‌افزاری این گوشی را با شما به‌ اشتراک گذاشته‌ایم.

پوکو X6 پرو محتوا را از دریچه نمایشگر ۶.۶۷ اینچی امولد ۱۴۴ هرتزی با رزولوشن CrystalRes در معرض دید کاربران می‌گذارد. حداکثر روشنایی این نمایشگر به ۱۸۰۰ نیت می‌رسد که برای انجام هر کاری حتی زیر نور آفتاب نیز کفایت می‌کند. این دستگاه اولین گوشی هوشمند شیائومی با HyperOS در بازار جهانی به‌ شمار می‌رود. دوربین عریض ۶۴ مگاپیکسلی باکیفیت، باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی و فناوری شارژ سریع ۶۷ واتی از سایر مشخصه‌های جذاب این میان‌رده‌اند. شاید بهره‌مندی از استاندارد IP67 یا IP68 در کنار طراحی مینیمال‌تر این گوشی را جذاب‌تر هم می‌کرد.

پیشنهاد می‌کنیم بررسی ویدیویی دیجیاتو از پوکو X6 Pro را نیز تماشا کنید:


لیست بهترین گوشی‌های شیائومی بین مدل‌های پرچم‌دار

در این قسمت سراغ معرفی بهترین گوشی‌های شیائومی بین پرچم‌داران و گوشی‌های رده‌بالای آن می‌رویم. در راهنمای خرید بهترین گوشی‌های شیائومی این ماه دیجیاتو، جدیدترین پرچم‌داران این شرکت در بازار ایران را معرفی کرده‌ایم.


شیائومی 14T و 14T پرو مدل ۱۲/۵۱۲ گیگابایتی؛ پرچم‌داران اقتصادی: ٣۰ و ۴۵ میلیون تومان

شیائومی 14T

مشخصات شیائومی 14T و 14T پرونمایشگر۶.۶۷ اینچی از نوع AMOLED با رزولوشن ۱۲۲۰ در ۲۷۱۲ پیکسل، پشتیبانی از نرخ رفرش ۱۲۰ هرتزی و قابلیت نمایش بیش از ۶۸ میلیارد رنگچیپستمدیاتک Dimenisty 8300 Ultra برای 14T / مدیاتک +Dimensity 9300 برای 14T پروترکیب رم و حافظه داخلی۱۲/۲۵۶، ۱۲/۵۱۲ و ۱۶/۵۱۲ گیگابایتی برای 14T
۱۲/۲۵۶، ۱۲/۵۱۲، ۱۶/۵۱۲ و ۱۲/۱۰۲۴ گیگابایتی برای 14T پروسیستم‌عاملاندروید ۱۴ / HyperOSدوربین اصلیسه‌گانه شامل دوربین عریض ۵۰ مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال در کنار فوق‌عریض ۱۲ مگاپیکسلی و تله‌فوتوی ۵۰ مگاپیکسلی
زوم اپتیکال ۲ برابری برای 14T / زوم اپتیکال ۲.۶ برابری 14T پرودوربین سلفی۳۲ مگاپیکسلیباتری۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتیفناوری شارژسیمی ۶۷ وات برای ۱۴تی
سیمی ۱۲۰ وات / بی‌سیم ۵۰ وات برای ۱۴تی پرووزن۱۴تی برابر با ۱۹۳ یا ۱۹۵ گرم
۱۴تی پرو برابر با ۲۰۹ گرمقابلیت‌های جانبیمجهز به اسپیکر استریو، پشتیبانی از 5G و حسگر تشخیص اثر‌انگشت زیر نمایشگر از نوع اپتیکال

اگر سقف بودجه شما برای خرید گوشی شیائومی به حداکثر ۳۰ تا ۴۰ میلیون تومان می‌رسد، قطعاً بهترین گزینه پیش‌ رویتان خانواده شیائومی 14T است که بسیاری از قابلیت‌های مدرن و جذاب گوشی‌های پرچم‌دار را با قیمت کمتری در اختیارتان قرار می‌دهد؛ ازاین‌رو می‌توانیم آن‌ها را پرچم‌داران اقتصادی شیائومی بدانیم.

جنگجویان تازه‌نفس چینی‌ها به چیپست‌های قدرتمند مدیاتک مجهز شده‌اند که البته تراشه به‌کار رفته در 14T Pro حدوداً ۳۰ تا ۴۰ درصد قوی‌تر ظاهر می‌شود؛‌ اما نسخه استاندارد نیز از قدرت کافی برای اجرای بازی‌های روز با بالاترین تنظیمات گرافیکی برخوردار است. براساس وعده‌های شیائومی، این پرچم‌داران اقتصادی تا اندروید ۱۸ آپدیت دریافت می‌کند؛ بنابراین سال‌ها می‌توانید به کارکرد بی‌نقص آن‌ها اتکا کنید.

نمایشگر ۶.۶۷ اینچی امولد با نرخ رفرش ۱۴۴ هرتزی و حداکثر روشنایی ۴۰۰۰ نیتی یکی دیگر از مشخصه‌های متمایز سری شیائومی 14T محسوب می‌شود. شیائومی در این پرچم‌دار اقتصادی از سیستم دوربین سه‌گانه ۵۰+۵۰+۱۲ مگاپیکسلی استفاده کرده که با همکاری لایکا ساخته شده و یکی از بهترین تجارب عکاسی و فیلم‌برداری در رده قیمتی زیر ۴۰ میلیون تومان را ارائه می‌دهد. به‌ لطف پشتیبانی این نماینده شیائومی از فناوری شارژ فوق‌سریع ۱۲۰ واتی در مدل پرو، می‌توانید باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی آن را در حدود ۲۰ دقیقه شارژ کنید.


شیائومی ۱۴ اولترا؛ مدل ۱۶/۵۱۲ گیگابایتی؛ بهترینِ بهترین‌ها: ۷۵ میلیون تومان

شیائومی ۱۴ اولترا

مشخصات شیائومی ۱۴ اولترانمایشگر۶.۷۳ اینچی از نوع AMOLED با رزولوشن ۱۴۴۰ در ۳۲۰۰ پیکسل، پشتیبانی از نرخ رفرش ۱۲۰ هرتزی و قابلیت نمایش بیش از ۶۸ میلیارد رنگچیپستاسنپدراگون ۸ نسل ۳ترکیب رم و حافظه داخلی۱۲/۲۵۶، ۱۶/۵۱۲ و ۱۶/۱۰۲۴ گیگابایتیسیستم‌عاملاندروید ۱۴ و HyperOSدوربین اصلیچهارگانه شامل دوربین عریض ۵۰ مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال در کنار فوق‌عریض ۵۰ مگاپیکسلی، تله‌فوتوی ۵۰ مگاپیکسلی با قابلیت زوم ۳.۲ برابری اپتیکال و پریسکوپ تله‌فوتوی ۵۰ مگاپیکسلی با قابلیت زوم ۵ برابر اپتیکالدوربین سلفی۳۲ مگاپیکسلیباتری۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتیفناوری شارژسیمی ۹۰ وات / بی‌سیم ۸۰ واتوزن۲۲۰، ۲۲۴ یا ۲۲۹ گرم بسته به جنس بدنهقابلیت‌های جانبیمجهز به اسپیکر استریو، پشتیبانی از 5G و حسگر تشخیص اثر‌انگشت زیر نمایشگر از نوع اپتیکال

شیائومی ۱۴ اولترا را به‌جرأت می‌توان یکی از جذاب‌ترین و البته، خاص‌ترین پرچم‌داران بازار دانست که با ترکیب به‌روزترین سخت‌افزار و بهترین کیفیت ساخت، یکی از کامل‌ترین تجربه‌های کاربری دنیای موبایل را ارائه می‌دهد. این گوشی پرچم‌دار شیائومی طراحی چندان ارگونومیک و مینیمالی ندارد اما کیفیت ساخت بالای آن با بدنه شیشه‌ای و تیتانیومی به همراه استاندارد IP68 در تراز بهترین‌ها قرار دارد. نمایشگر امولد شیائومی ۱۴ اولترا با پشتیبانی از رزولوشن ۱۴۴۰ در ۳۲۰۰ پیکسلی، نرخ تازه‌سازی تصویر ۱۲۰ هرتزی متغیر و نمایش ۶۸ میلیارد رنگ، جذاب‌ترین لحظات را حین کارهای مختلف اعم‌از گیمینگ و تماشای فیلم رقم می‌زند.

پرچم‌دار پرزرق‌وبرق چینی‌ها با چیپ اسنپدراگون ۸ نسل ۳ و همراهی ۱۶ گیگابایت رم LPDDR5X و ۵۱۲ گیگابایت حافظه UFS 4.0، همه‌چیز را به روان‌ترین شکل و با کم‌ترین تأخیر اجرا می‌کند. ترکیب این مشخصات سخت‌افزاری با سیستم‌عامل HyperOS، سبب شده عملکرد شیائومی ۱۴ اولترا بهینه‌تر از نسل‌های پیشین پرچم‌داران این برند باشد.

درنهایت شیائومی ۱۴ اولترا در رده پرچم‌داران از کامل‌ترین مجموعه دوربین را با خود یدک می‌کشد. این دوربین‌ها با بهره‌مندی از چهار حسگر ۵۰ مگاپیکسلی، در ثبت تصاویر فوق‌عریض، عریض و زوم اپتیکال کیفیتی کم‌نقص دارند. به‌طورکلی اگر اهل عکاسی و فیلم‌برداری با موبایل باشید، بهتر است پرچم‌دار جذاب شیائومی را در فهرست گزینه‌هایتان بگنجانید. پشتیبانی از شارژ سریع ۹۰ واتی همراه شارژر در جعبه، اسپیکر استریو و دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی سایر مشخصات Xiaomi 14 Ultra را تشکیل داده‌اند.


جمع‌بندی راهنمای خرید بهترین گوشی‌های شیائومی در بازار ایران

اگر به‌دنبال بهترین گوشی‌های شیائومی بازار هستید، گوشی‌های اقتصادی و میان‌رده شیائومی در بازار همچنان پیدا می‌شوند. درنتیجه اگر مدل‌های ارزان‌تر می‌خواهید، در خرید بهترین گوشی‌های شیائومی راحت‌تر خواهید بود اما رده گوشی‌های پرچم‌دار این برند با مدل‌های جدید با موجودی یا ارزش خرید مناسب در دسترس نیستند. قیمت بالا و موجودی محدود مدل‌های پرچم‌دار شیائومی سبب شده‌ خرید این رنده از گوشی‌های این برند کار سختی باشد.

درمورد لیست بهترین گوشی‌های شیائومی چه نظری دارید؟ کدام مدل را بیشتر می‌‌پسندید؟ تجارب و نظراتتان درباره گوشی‌های شیائومی را در بخش کامنت‌ها با ما به اشتراک بگذارید.


بیشتر بخوانید:

سؤالات متداول درباره بهترین گوشی‌های شیائومی

جدیدترین گوشی شیائومی کدام است؟

سری گوشی‌های ردمی نوت ۱۳، پوکو M6 و پوکو X6 جدیدترین محصولات شیائومی هستند که در چند هفته اخیر پا به بازار ایران گذاشته‌اند. سری پوکو F6 نیز یکی دیگر از همین مدل‌ها است که البته فعلاً به‌دلیل حباب قیمتی خرید محصولات این سری توصیه نمی‌شود.

بهترین گوشی‌های میان‌رده مخصوص بازی شیائومی کدام‌اند؟

پوکو X6 پرو بهترین عملکرد سخت‌افزاری را بین گوشی‌های میان‌رده شیائومی در بازار ایران دارد. این دستگاه به‌سادگی از پس اجرای سنگین‌ترین بازی‌ها برمی‌آید.

بهترین گوشی‌های شیائومی زیر ۵۰ میلیون تومان کدام مدل‌ها هستند؟

شیائومی 14T و شیائومی 14T پرو دو مدل از بهترین گوشی‌های این شرکت هستند که ویژگی‌های جذابی در مجموعه‌ای کامل و با قیمت معقول در اختیارتان قرار می‌دهند.

منبع خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا