اخبار سلامت

بهترین سبزی‌ها برای کاهش چربی خون چیست؟

فرهاد طالبیان: پزشک متخصص طب سنتی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در گفت‌وگو با خبر آنلاین می‌گوید: در طب سنتی مراحل هضم در چهار مرحله تعریف شده اند. هضم اول در معده، هضم دوم در کبد، هضم سوم در رگ‌ها و هضم چهارم در سلول‌ها. اختلال و مشکل در مراحل مختلف هضمی سبب تجمع مواد ناسالم در بدن و در نهایت افزایش چربی خون می شود. نکته مهمی‌که در طب سنتی بسیار حائز اهمیت است، فاصله گرفتن فرد از سبک زندگی سالم است. اختلال در خوابیدن، عدم داشتن ورزش و فعالیت با کیفیت و کمیت مورد قبول، عدم رعایت بهداشت تغذیه و عدم دفع مواد زاید بدنی برای مثال یبوست یا بسته بودن منافذ پوستی سبب ایجاد بیماری‌ها از جمله افزایش چربی خون می شود. همچنین ضعف ارگان‌هایی مثل کبد، سیستم گوارش، تیروئید، مغز و حتی رحم می‌تواند از علل ایجاد چربی خون بالا باشد.

دکتر الهام پارسا ادامه می‌دهد: خوراکی‌هایی مثل، کرفس، هویج، شلغم، پیاز، مرزه، نعنا، شوید، جعفری و آویشن، گزینه‌های خوبی برای بیماران مبتلا به چربی خون بالا هستند. غذاهای سنگین که هضم سختی دارند مثل ماکارونی و سیب زمینی توصیه نمی شود. خوردن سیب به صورت مربا، خشک شده، دمنوش یا آب سیب کمک زیادی به بهبود شرایط این افراد می‌کند. انار میوه فوق العاده ای برای کاهش چربی خون  است. به جای سرخ کردنی‌ها روش طبخ غذا را به صورت بخارپز، آب پز و کباب پز امتحان و در پخت و پز از روغن زیتون استفاده کنید. شوید از سبزی‌های موثر در کاهش چربی خون است که می‌توان چند شاخه از آن را  به عنوان سبزی خوردن همراه غذا استفاده کرد. جو و جو دوسر هم از غلاتی هستند که در کاهش چربی خون موثرند.

منبع خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا