برنامه ویژه اوسمار برای خریدهای جدید پرسپولیس لو رفت
به گزارش تیکاگو به نقل از اقتصاد آنلاین
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فرارو، سرمربی پرسپولیس از مدیران این باشگاه خواسته خیلی زود وارد نقل و انتقالات شوند.
با توجه به درخواستهای اوسمار، سرمربی پرسپولیس تأکید ویژهای روی تقویت فوری تیم در نقلوانتقالات نیمفصل دارد. او لیستی از بازیکنان مورد نیازش در چند پست مختلف را در اختیار مدیران باشگاه قرار داده و انتظار دارد این بار پروسه جذب بازیکن بدون تأخیر انجام شود.
از طرف دیگر، مدیران پرسپولیس نیز به اوسمار ضمانت کامل دادهاند که برای برآورده کردن خواستههایش نهایت همکاری را خواهند داشت و برنامه نقلوانتقالاتی باشگاه دقیقاً براساس نیازهای فنی او پیش خواهد رفت.
با این حال، اوسمار بهطور جدی از مدیران باشگاه خواسته که خیلی زود وارد بازار نقلوانتقالات شوند و کار جذب بازیکنان در اولین فرصت ممکن انجام شود؛ چرا که بهخوبی میداند زمان در نیمفصل کوتاه است و ترکیب تیم باید هرچه سریعتر تکمیل شود.
هدف او این است که بازیکنان تازهوارد هرچه زودتر در تمرینات حاضر شوند و بتواند آنها را در قالبهای تاکتیکی مورد نظرش جا بیندازد. به همین دلیل تاکید کرده که نباید حتی یک روز هم از دست برود و تیم باید با کمترین تأخیر وارد نیمفصل دوم شود.





