غزال زیاری: هندوانه با ویتامینها و مواد مغذی فراوان، یکی از بهترین خوراکیها در فصول مختلف است. اما در هنگام خرید چطور میتوان تشخیص داد که هندوانهای که انتخاب میکنیم، رسیده و شیرین است یا نه؟
در اینجا چهار روش که بعد از انجام بررسیهای علمی، برای تشخیص هندوانه رسیده به ما کمک میکند را به شما میگوئیم:
بررسی ظاهری هندوانه: محل اتصال دم به ساقه و رنگ آن، به ویژه اگر زرد یا کرم باشد، نشانه رسیدن هندوانه است. همچنین، باید پوست هندوانه سبز تیره و کدر باشد، نه براق. لکههای قهوهای یا سیاه معمولاً نشانه شیرینی هندوانهاند.
صدا: با ضربه زدن به هندوانه و گوش دادن به صدای آن، میتوان تشخیص داد که آیا رسیده است یا خیر. صدای عمیق و توخالی نشاندهنده رسیدگی هندوانه است.
لمس: قسمت انتهایی هندوانه را فشار دهید. اگر کمی خم شود، نشان از رسیدگی دارد. همچنین، هندوانه رسیده سنگینتر از هندوانه نارس است.
بو: بوی شیرین هندوانه از پوست آن قابل تشخیص است. اگر بویی نداشت، احتمالاً نارس است، اما بوی زیاد هم ممکن است نشاندهنده رسیدگی بیش از حد آن باشد.
با استفاده از این روشها، میتوانید هندوانه شیرین و آبدار را انتخاب کنید!
برای مطالعه متن کامل این مقاله و کسب اطلاعات و جزئیات دقیقتر از علل این دلایل و ترفندها، اینجا کلیک کنید.
۲۲۷۲۲۷