اخبار استان ها

افزایش ۲۵درصدی جابه‌جایی مسافر در قزوین

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ «علیرضا معیری‌پور» سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قزوین اظهارکرد: از ۲۵اسفند ۱۴۰۳ تا پایان روز هشتم فروردین ۱۴۰۴، ۴۲هزار و ۷۱۹مسافر توسط ناوگان عمومی شامل اتوبوس، مینی بوس و سواری از پایانه های مسافربری استان جابجا شدند.

وی افزود: این میزان جابجایی نسبت به مدت مشابه سال گذشته با۳۴هزار و ۱۷۸مسافر، ۲۵درصد افزایش داشته است.

سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قزوین در ادامه با اشاره به ثبت تردد وسایل نقلیه در راه‌های استان بیان کرد: در این مدت تردد وسایل نقلیه نیز با  ۱۱درصد افزایش در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱۸میلیون و ۸۰۴هزار و ۶۱۲خودرو بوده است.

معیری پور ادامه داد: در آستانه فرارسیدن تعطیلات عید سعید فطر، پیش بینی می شود حجم تردد سفر در روزهای آینده افزایش پیدا کند از این رو به رانندگان توصیه می‌شود ضمن رعایت مقررات رانندگی و پرهیز از هرگونه عجله و شتاب در رسیدن به مقصد، سفری ایمن و خاطره انگیز را برای خود و همراهانشان رقم بزنند.

منبع خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا